Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lili Sandu, mamă din nou: „Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”

Lili Sandu e dornică să devină mămică din nou. După ce a născut un băiețel, în august 2020, căruia i-a pus numele Thomas Jay, vedeta își mai dorește un copil.

Bruneta și iubitul ei, Silviu Țol, se bucură din plin de statutul de părinți și se gândesc serios să-i mai facă un frățior sau o surioară micuțului TJ, cum îl alintă ei.

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, mărturisea frumoasa actriță la scurt timp după naștere.

Actrița își dorește să mai aducă pe lume unul sau doi copii, precizând că abia acum a realizat ce sentiment minunat e cel de mamă.

„Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Lili Sandu se pregătește pentru nunta cu Silviu Țolu. Între cei doi este o diferență de 12 ani, dar asta nu îi împiedică să-și petreacă restul vieții împreună. Vedeta își dorește ca ceremonia în cadrul căreia îi va jura iubire și credință lui Silviu Țolu să aibă loc la malul mării, iar alături să le fie doar persoanele apropiate.

ARTICOLE SIMILARE

RIHANNA si LADY GAGA de Halloween – FOTO “indecente”

Amânare⎥ Bienala Internațională de Design de la Saint-Etienne

Ciocîrlan

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu

Andreea Damian

Un nou trend pe Instagram face senzație printre femei

Andreea Damian

Inna a pozat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Tabu Tabu

Scrie un comentariu