Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lili Sandu, mamă din nou: „Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”

Lili Sandu e dornică să devină mămică din nou. După ce a născut un băiețel, în august 2020, căruia i-a pus numele Thomas Jay, vedeta își mai dorește un copil.

Bruneta și iubitul ei, Silviu Țol, se bucură din plin de statutul de părinți și se gândesc serios să-i mai facă un frățior sau o surioară micuțului TJ, cum îl alintă ei.

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, mărturisea frumoasa actriță la scurt timp după naștere.

Actrița își dorește să mai aducă pe lume unul sau doi copii, precizând că abia acum a realizat ce sentiment minunat e cel de mamă.

„Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Lili Sandu se pregătește pentru nunta cu Silviu Țolu. Între cei doi este o diferență de 12 ani, dar asta nu îi împiedică să-și petreacă restul vieții împreună. Vedeta își dorește ca ceremonia în cadrul căreia îi va jura iubire și credință lui Silviu Țolu să aibă loc la malul mării, iar alături să le fie doar persoanele apropiate.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul Adelei Popescu la împlinirea vârstei de 34 de ani

Tabu Tabu

Designerul italian de pantofi Sergio Rossi a murit din cauza infecției cu coronavirus

Tabu Tabu

Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney

Andreea Damian

Rodica Paleologue, românca de 60 de ani care a cucerit lumea modei la Paris

Andreea Damian

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

Scrie un comentariu