Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Claire Danes nu are regrete că a refuzat rolul din Titanic. Protagonista din Homeland ar fi avut șansa să joace din nou cu partenerul ei din Romeo și Julieta – Leonardo DiCaprio.

Oare un „trandafir” (rose înseamnă trandafir în limba engleză, n.r.) cu orice alt nume ar fi mirosit la fel de dulce? Aceasta este o întrebare pentru fanii Titanic, după ce Claire Danes a dezvăluit că a luat o decizie proastă când a refuzat filmul, în 1996. „Tocmai făcusem un film romantic cu Leonardo („Romeo şi Julieta’ – n.r.), mi s-a părut redundant (să mai fac unul). Problema era că mă luam mereu prea în serios. Acum îmi dau seama că ar fi trebuit să o iau mai uşor. Eram o fată absurd de serioasă. Eram copleşită de responsabilitate, încercând să fac pe adultul. Am exagerat”, declara vedeta în 2012.

Romeo şi Julieta (1996)

Claire Danes i-a mărturisit recent actorului Dax Shepard, într-un podcast, că a existat un interesat puternic pentru ca ea să interpreteze rolul lui Rose din Titanic. Danes a adăugat că ea și DiCaprio au împărțit același impresar la vremea respectivă și era un conflict de interese în ceea ce privește asumarea rolurilor.

Danes a fost una dintr-o serie de tinere actrițe luate în considerare, printre care Gwyneth Paltrow și Gabrielle Anwar. Regizorul de casting al lui James Cameron, regretatul Mali Finn, i-a sugerat-o în cele din urmă pe Kate Winslet.

Este greu să-ți imaginezi pe altcineva în rolurile lui Jack și Rose în Titanic, altele decât Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, Claire Danes a dezvăluit acum că ea a fost inițial promisă pentru rolul principal feminin. Dar nu are niciun regret pentru ca a refuzat, pe când avea doar 17 ani, rolul principal feminin din blockbusterul Titanic, cel care avea să o catapulteze pe Kate Winslet în marea lume a Hollywood-ului și care i-a adus și prima nominalizare la Oscar la vârsta de 22 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

De ce unii dintre noi nu pot dormi fără pilotă chiar și atunci când este cald

Andreea Damian

Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit

Andreea Damian

Fiica Andreei Marin se mută de acasă! Ce a determinat-o să ia această decizie

Andreea Damian

Flick și Denisa Filcea au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor! Eva Maria a cucerit Internetul

Andreea Damian

Declarație controversată: uleiul de cocos este „otravă pură”

Andreea Damian

Irina Rimes și Tudor Chirilă, ceartă aprinsă la Vocea României

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu