Home > Agenda > Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Claire Danes

Claire Danes nu are regrete că a refuzat rolul din Titanic. Protagonista din Homeland ar fi avut șansa să joace din nou cu partenerul ei din Romeo și Julieta – Leonardo DiCaprio.

Oare un „trandafir” (rose înseamnă trandafir în limba engleză, n.r.) cu orice alt nume ar fi mirosit la fel de dulce? Aceasta este o întrebare pentru fanii Titanic, după ce Claire Danes a dezvăluit că a luat o decizie proastă când a refuzat filmul, în 1996. „Tocmai făcusem un film romantic cu Leonardo („Romeo şi Julieta’ – n.r.), mi s-a părut redundant (să mai fac unul). Problema era că mă luam mereu prea în serios. Acum îmi dau seama că ar fi trebuit să o iau mai uşor. Eram o fată absurd de serioasă. Eram copleşită de responsabilitate, încercând să fac pe adultul. Am exagerat”, declara vedeta în 2012.

Romeo şi Julieta (1996)

Claire Danes i-a mărturisit recent actorului Dax Shepard, într-un podcast, că a existat un interesat puternic pentru ca ea să interpreteze rolul lui Rose din Titanic. Danes a adăugat că ea și DiCaprio au împărțit același impresar la vremea respectivă și era un conflict de interese în ceea ce privește asumarea rolurilor.

Danes a fost una dintr-o serie de tinere actrițe luate în considerare, printre care Gwyneth Paltrow și Gabrielle Anwar. Regizorul de casting al lui James Cameron, regretatul Mali Finn, i-a sugerat-o în cele din urmă pe Kate Winslet.

Este greu să-ți imaginezi pe altcineva în rolurile lui Jack și Rose în Titanic, altele decât Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, Claire Danes a dezvăluit acum că ea a fost inițial promisă pentru rolul principal feminin. Dar nu are niciun regret pentru ca a refuzat, pe când avea doar 17 ani, rolul principal feminin din blockbusterul Titanic, cel care avea să o catapulteze pe Kate Winslet în marea lume a Hollywood-ului și care i-a adus și prima nominalizare la Oscar la vârsta de 22 de ani.

Articole asemanatoare
Homeland
Homeland: când va avea loc premiera ultimului sezon al serialului
James Cameron
James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic
La doar 34 de ani, o actriţă de la Hollywood are un decolteu de groază
Titanic revine in format 3D!

1 Response

  1. Pingback : Anunturi gratuite,Director web romanesc,Promovare online

Comenteaza acest articol

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

by Andreea Damian   1 min
1