Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cazul morții lui Costin Mărculescu, tras la indigo cu cel al Cristinei Țopescu. Apropiații sunt șocați!

Decesul actorului Costin Mărculescu este parcă tras la indigo cu cel al jurnalistei Cristina Țopescu, care a murit la începutul acestui an.

Actorul s-a stins din viață într-un mod bizar! Acesta a fost găsit fără suflare, în propria locuință din București. Corpul său intrase în stare de putrefacție, semn clar că a murit în urmă cu câteva zile.

Și trupul Cristinei Țopescu a fost de asemenea descoperit în locuința sa, după ce vecinii s-au îngrijorat pentru faptul că nu a mai fost văzută, dar nici pentru că nu a mai răspund la telefon. Potrivit anchetei, fosta jurnalistă a fost găsită în casă decedată după circa două săptămâni.

La fel ca în cazul lui Costin Mărculescu, a cărui dispariție a fost semnalată de vecini, și în cazul Cristinei Țopescu dispariția a fost observată de o vecină.

Mai mult de atât, atât Costin Mărculescu cât și Cristina Țopescu erau iubitori de animale. Costin Mărculescu a fost găsit în apartamentul în care locuia alături de animalul său de companiei, iar  prezentatoarea TV a fost descoperită în prezența celor 6 câini de care avea grijă.

Potrivit unor informații, Costin Mărculescu ar fi avut probleme cu depresia, din cauza dispariției sale din lumina reflectoarelor. Și Cristina Țopescu ar fi avut astfel de probleme.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița Sandra Bullock declară că și ea este o victimă a hărțuirii sexuale

Andreea Damian

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Care e cel mai mare regret al lui Mihai Sturzu, fost membru Hi-Q

Andreea Damian

Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram

Andreea Damian

Influencerele au stârnit furie după ce au transformat măștile medicale într-o tendință inutilă

Andreea Damian

Ce trebuie sa stii atunci cand tii dieta

realitatea

Scrie un comentariu