Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cazul morții lui Costin Mărculescu, tras la indigo cu cel al Cristinei Țopescu. Apropiații sunt șocați!

Decesul actorului Costin Mărculescu este parcă tras la indigo cu cel al jurnalistei Cristina Țopescu, care a murit la începutul acestui an.

Actorul s-a stins din viață într-un mod bizar! Acesta a fost găsit fără suflare, în propria locuință din București. Corpul său intrase în stare de putrefacție, semn clar că a murit în urmă cu câteva zile.

Și trupul Cristinei Țopescu a fost de asemenea descoperit în locuința sa, după ce vecinii s-au îngrijorat pentru faptul că nu a mai fost văzută, dar nici pentru că nu a mai răspund la telefon. Potrivit anchetei, fosta jurnalistă a fost găsită în casă decedată după circa două săptămâni.

La fel ca în cazul lui Costin Mărculescu, a cărui dispariție a fost semnalată de vecini, și în cazul Cristinei Țopescu dispariția a fost observată de o vecină.

Mai mult de atât, atât Costin Mărculescu cât și Cristina Țopescu erau iubitori de animale. Costin Mărculescu a fost găsit în apartamentul în care locuia alături de animalul său de companiei, iar  prezentatoarea TV a fost descoperită în prezența celor 6 câini de care avea grijă.

Potrivit unor informații, Costin Mărculescu ar fi avut probleme cu depresia, din cauza dispariției sale din lumina reflectoarelor. Și Cristina Țopescu ar fi avut astfel de probleme.

ARTICOLE SIMILARE

Shania Twain, mărturisire neașteptată despre fiul ei

Andreea Damian

Lucrările publicate de Ernest Hemingway sunt pline de erori, susțin studiile

Andreea Damian

Industria modei și COVID-19. Marile branduri produc acum măști sanitare și echipamente de protecție

Andreea Damian

De ce nu ar trebui să îmbraci prea multe straturi de haine pentru a te încălzi

Andreea Damian

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Kim Kardashian și-a făcut piercing dermal în gât și acum arată ca un extraterestru

Andreea Damian

Scrie un comentariu