Tabu
FASHIONSlider

Incredibila ținută monocromatică a Rihannei la Super Bowl. A costat o avere!

Ca în fiecare an, pauză de la Super Bowl a devenit o tradiție plină de surprize cu cei mai buni artiști ai momentului. Rihanna a purtat o ținută incredibilă în timpul show-ului ei.

Pe lângă faptul că a purtat un look monocromatic, Rihanna a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și a arătat spectaculos. În rândurile ce urmează vei afla ce branduri a îmbrăcat diva din Barbados și cât a costat fiecare piesă.

Vedeta care deține Fenty a ales să poarte o salopetă roșie marca Loewe, potrivită evenimentului pentru că îi conferă o notă sportivă.

Peste, ea a îmbrăcat un corset din piele roșie la comandă, sculptat perfect și conceput pentru a scoate în evidență burtica de gravidă pe care a arătat-o ​​lumii în timpul pauzei. Creatorul corsetului este Jonathan Anderson, directorul de creație al casei spaniole Loewe, și piesa face parte din colecția pret-a-porter primăvară 2022.

Costul articolelor de îmbrăcăminte este de aproximativ 1900 de dolari și este alcătuit din mai multe fețe și texturi. Cu o bază elegantă din mătase, costumul purtat de Rihanna a fost inspirat de decorul dinamic al spectacolului.

Paltonul roșu personalizat extrem de elegant de la brandul Alaïa pe care Riri l-a purtat a fost un omagiu adus prietenului ei apropiat, designerul André Leon Talley, care a murit în ianuarie 2022, la vârsta de 73 de ani. Costul piesei vestimentare este în jur de 5400 de dolari, însă, fără îndoială, valoarea sentimentală pe care cântăreața a imprimat-o pe ținută este de neprețuit.

Pe de alta parte, adidasii pe care i-a purtat vedeta sunt nici mai mult nici mai putin decat o pereche exclusivistă a firmei franceze Maison Martin Margiela model MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low. Perechea de adidași, potriviți ortopedic pentru sarcina vedetei, au talpa cu platformă și sunt impermeabili întrucât sunt căptușiți cu nailon. Au o închidere Quicklace fără șireturi și sunt strânse cu un fel de arc. Costul încălțămintei este de aproximativ 500 de dolari.

Ea a accesorizat ținuta cu mănuși de piele roșie pe care ea le-a conceput și bijuterii concepute și realizate de unul dintre cei mai mari fani ai ei: Popular Jewelry.

Rihanna este singura artistă care a participat la Super Bowl în timp ce era însărcinată.

ARTICOLE SIMILARE

Vanessa Paradis fotografiată de Karl Lagerfeld pentru Madame Figaro

realitatea

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului

Andreea Damian

Anamaria Prodan, o nouă intervenție estetică la nivelul feței

Andreea Damian

Ce reguli respectă Lidia Buble ca să își păstreze silueta. Secretul care a ajutat-o să scape de celulită

Andreea Damian

Avicii, artistul care a ridicat un stadion în picioare la Untold 2015

Andreea Damian

Ce studii are, de fapt, Delia? Puțini fani știau acest amănunt din viața artistei

Andreea Damian

Scrie un comentariu