Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Vită Wellington

INGREDIENTE:
– ierburi aromate, cantitatea e în funcție de preferințele voastre, dar măcar două lingurițe rase să puneți
– 3 sau 4 căței de usturoi tăiați în felii subțiri
– 120 grame pate de gâscă
– 500 grame de ciuperci, orice tip, pot fi și amestecate
– 500 grame de aluat de pateuri
– 1 mușchi file de vită de aproximativ un kilogram
– 1 ou

PASUL 1. Prăjiți mușchiul de vită întreg, în mod egal pe fiecare parte.

PASUL 2. Tăiați și căliți ciupercile, atât de mult cât vă place.

PASUL 3. Întindeți pateul de gâscă peste foietej și peste pate adăugați ciupercile călite și usturoiul.

PASUL 4.
Așezați mușchiul prăjit în mijlocul foietajului și împăturiți-l în acesta. Foietajul trebuie să îmbrace complet carnea, și ca să nu aveți probleme când lipiți marginile foietajului, folosiți puțină apă pentru a-l înmuia pe la capete.

PASUL 5. Bateți oul și apoi întindeți-l pe toată partea de sus a foietajului.

PASUL 6. Preîncălziți cuptorul la 190 de grade și puneți mușchiul de vită înăuntru preț de vreo 40 de minute. Indicat ar fi să folosiți hârtie de copt pentru a evita ca aluatul să se ardă sau să se prindă de tavă.

PASUL 7.
Dacă au trecut cele 40 de minute, înseamnă că friptura e gata. Verificați dacă aluatul s-a rumenit și Poftă Tabună!

ARTICOLE SIMILARE

AVON: Cel mai mare lanţ de magazine online în România

Bruce Willis “răcorește” paparazzi

realitatea

INTERVIU IMAGINAR: Lady GaGa

realitatea

Mr. Nobody – Prezicerea viitorului e o boală care se ia

realitatea

Nicole Ritchie băgată în spital de paparazzi

realitatea

ANCA PANDREA are o relatie cu un pictor!

1 comentariu

Scrie un comentariu