Tabu
Image default
lifestyle

ANCA PANDREA are o relatie cu un pictor!

La nici şase luni de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea primeşte vizite dese de la pictorul Dan-Ştefan Minea. Acesta însă nu are un statut care să-i permită acest lucru, întrucât este însurat cu o femeie în vârstă de 30 de ani, conform www.click.ro.

Pentru prima dată de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea (67 de ani) apare alături de un bărbat. Săptămâna aceasta, mai precis miercuri după amiază, fotoreporterii Click! au surprins-o pe actriţă în preajma pictorului Dan-Ştefan Minea. Cei doi se cunosc de mult timp, însă de când a murit Iurie Darie, întâlnirile dintre ei sunt tot mai dese, iar surse din anturaj ne-au mărturisit că este vorba despre mai mult decât o prietenie.

Cel care a zăbovit aproape şapte ore miercuri în preajma Ancăi Pandrea are 62 de ani, este pictor şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară, care este apropiat de vârstă cu actuala soţie. De aproape 5 ani, Dan-Ştefan Minea este căsătorit cu Cristina, o tipă de 30 de ani care împărtăşeşte aceleaşi sentimente pentru artă ca şi soţul ei. La vederea fotografiilor care-l înfăţişează pe soţul ei, alături de Anca Pandrea, ea ne-a răspuns vag: „Ştiam unde se duce soţul meu. Nu o cunosc pe Anca, dar suntem prieteni de familie”.

Dan-Ştefan Minea are o situaţie financiară mai mult decât atractivă. Nu trăieşte doar din expoziţii şi vânzarea tablourilor, ci şi din închirierea unui imobil de pe Maria Rosetti, în care funcţionează un restaurant. Acesta mai deţine o vilă în centru Bucureştiului ce valorează 250.000 de euro şi două terenuri la Grădina Icoanei, pe care le-a scos la vânzare.

După ce a fost surprins alături de Anca Pandrea, pictorul ne-a declarat: „Ne ştim de o sută de ani şi am mers împreună la doctor şi nimic altceva, suntem foarte buni prieteni. Am luat-o pe Anca de-acasă, am dus-o acasă. Anca e un om singur, care trebuie tratat cu atenţie. După ce am dus-o acasă, am mai stat cu ea, dar am plecat înainte de 12 noaptea. Ea e o femeie atractivă, ştie foarte multe lucruri, actorie, arată foarte bine, nu s-a îngrăşat, e încă foarte bine la vârsta ei.”

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Sex si violenta in Black Sails

Victoria Beckham își pedepsește copiii

realitatea

Gwyneth Paltrow o sprijină pe Madonna

realitatea

Puf roz la Jubileul Reginei (FOTO)

Tragedie in muzica! O CANTAREATA, moarte tragica intr-un accident de avion!

Kate Winslet, Jennifer Aniston şi Scarlett Johansson ajung pe Walk of Fame

realitatea

Scrie un comentariu