Tabu
lifestyle

TOP 10 vedete care au avut experiențe paranormale

10. Nu mulți români au auzit de Maksim Chmerkovskiy. Americanii, însă, îl știu foarte bine pentru că e una dintre cele mari vedete de la "Dansez pentru tine"-ul lor. Acest Maksim s-a întâlnot cu o fantomă la hotel: "Eram într-un hotel și camera vecină era bântuită de fantoma unei femei care sărise pe geam după ce o înșelase bărbatul. Se auzeau multe zgomote ciudate, am sunat la recepție, iar ei mi-au spus să tac pentru că e o fantomă. În două secunde eram la recepție!".

FOTO: thehollywoodgossip.com

09. Este posibil ca Taylor Momsen să se îmbrace în halul ăsta ca să sperie fantomele din viața ei, dar ea nu crede asta: "Mama mea locuiește în Lacul dracului (en. Devil’s Lake) și când a murit vecina mea m-am dus să-i caut fantoma în casă. Am găsit-o și chiar am vorbit cu ea și am fotografiat-o!". Din păcate, Taylor nu a arătat fotografiile.

FOTO: gossipteen.com

08. Anna Nicole Smith. Åžtiu că nu e bine să iei morții în derâdere, dar Anna a avut o experiență mult prea fantastică cu o fantomă: "O fantomă s-a strecurat pe sub așternuturile în care dormeam în patul din apartamentul meu din Texas și apoi am avut parte de o partidă uimitoare de sex. Eu am crezut că e iubitul meu, dar când m-am uitat am văzut că era un fel de spirit! Nu mi-a făcut rău!". O credem doar dacă iubitul despre care vorbește era fostul ei soț care avea peste 90 de ani.

FOTO: dlisted.com

07. Keanu Reeves
a declarat la un moment dat că experința paranormală pe care a avut-o în copilărie l-a traumatizat pe viață: "Locuiam în New Jersey și am văzut și simțit această fantomă. Era cineva într-un costum alb, dar nu părea să fi avut corp sau picioare. M-am uitat la dădaca mea și, și ea era la fel de șocată. Nu am mai putut să dorm și încă văd acea siluetă în coșmarurile mele!".

FOTO: filmschoolrejects.com

06. Shayne Lamas, fiica lui Lorenzo Lamas, actriță și ea,  a avut o experiență îngrozitoare care nu îi dă pace nici azi: "M-am trezit într-o dimineață și cineva invizibil îmi scrie pe pereții camerei, iar apoi o glindă s-a spart!".

FOTO: 1.bp.blogspot.com

05. Kesha
pare a fi obișnuită, oarecum, cu fantomele: "În fiecare seară mă rugam de prietenele mele să doarmă la mine peste noapte, ca să nu vină fantomele să mă bântuie!". Dar cât de des or bântui-o, nu spune.

FOTO: bestmusicartists.com

04. Lisa Rinna
a trecut prin experințe extrem de neobișnuite chiar în casa soțului ei. Mai grav este că și cele două fiice ale ei au fost implicate. Ea a povestit că a surprins-o pe fiica ei cea mare încercând să vorbească și răzând cu o persoană care nu era acolo, iar pe cea mică a auzit-o râzând din senin, iar când s-a dus în camera copiilor a văzut o femeie care stătea aplecată peste pătuțul ei.

FOTO: seethrudresses.com

03.
Experineța lui Lady GaGa legată de fantome nu este cunoscută niciunei minți omenești, dar a speriat-o pe aceasta de moarte pentru că interpreta cheltuie o grămadă de bani pentru o echipă de vânători de fantome pe care o ia cu cu ea în toate hotelurile în care stă în timpul turneelor.

FOTO: come4me-radio.net

02. Matthew McConaughey
a conviețuit, la un moment dat, alături de o fantomă prietenoasă pe care a botezat-o Madame Blue. Cel puțin așa susține el. Actorul a declarat că s-a speriat destul de tare atunci când a dat nas în nas cu aceasta pentru prima oară, dar că apoi s-a obișnuit cu ea: "Poate că ne-am înțeles atât de bine pentru că eu stăteam tot timpul gol prin casă!".

FOTO: mercadotv.com.au

01. Michelle Williams
a mărturisit că a fost vizitată de vreo două ori de fantoma fostul ei logodnic, Heath Ledger. La prima întâlnire, fantoma a început să miște mobila din casă, iar la cea de-a doua, Heath și-a cerut scuze că nu ajutat-o la creșterea fiicei lor, Matilda.

FOTO: topnews.in

ARTICOLE SIMILARE

Lui Anne Hathaway îi place să filmeze dezbrăcată

realitatea

Jennifer Lopez încearcă să mai facă un copil

realitatea

Ladytron deschide concertul Depeche Mode

realitatea

TOP 10 cele mai bune piese Madonna

realitatea

Rozalb de Tușnadu Nou

realitatea

MUST SEE: Antalya

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu