Tabu
LIFESTYLE

Spune-mi ce fată ești ca să-ți spun ce aplicație ți se potrivește!

Microsoft a lansat recent un nou sistem de operare pentru telefoanele mobile, Windows Phone 7, care promite să te ajute să faci toate astea, într-un timp mai scurt decât până acum și mult mai ușor. Ionuț Gaotă, de la Microsoft România, a fost azi la noi în redacție și ne-a arătat câteva dintre aplicațiile Windows Phone 7 care pot face viața mai frumoasă și mai ușoară pentru niște fete ocupate, așa ca noi.

 

Așa că spune-ne ce fel de fată ești, și-ți spunem ce aplicație ar fi pe placul tău:

 

Music Diva: Dacă muzica e viața ta și n-ai putea trece strada fără să asculți în căști melodia ta preferată, e evident că nu trebuie să-ți lipsească Zune. Zune este playerul multimedia al Microsoft, echivalentul iPod-ului de la Apple. Una dintre cele mai populare aplicații Zune este cea pentru versuri. O instalezi gratuit și, când dai un simplu click pe orice melodie, îți apar automat versurile ei. Cool, nu? Tot Windows Phone 7 are și o versiune gratuită de Shazam, aplicația care recunoaște melodiile pe care le fredonezi.

 

Fitness Addict: Cu aplicația Workout Tracker îți transformi mobilul într-un antrenor personal de jogging, ciclism, înot și o mulțime de alte sporturi. Aplicația oferă informații în timp real despre distanța parcursă, timpul scurs, viteza și caloriile arse. Vei avea la dispoziție, de asemenea, o hartă și un istoric al antrenamentelor tale. Pe care, bineînțeles, le poți posta pe Facebook sau pe Twitter (dacă ai motive să te mândrești cu ele, adică).

 

Dizzy fizzy: Å¢i se întâmplă des să-ți pierzi cheile, telefonul, câteodată chiar ambele deodată? Windows Phone 7 a găsit o soluție (cel puțin la partea cu telefonul). Aplicația de care ai nevoie se numește Find My Phone și este gratuită, spre diferență de cea de la Apple, care îți este oferită pe baza unui abonament anual. Bazată pe platforma Windows Live, aplicația îți permite să controlezi online de la distanță tonul de apel (de exemplu, să-ți faci telefonul să sune dacă nu-l găsești prin casă, chiar dacă era setat pe silent), să localizezi telefonul pe hartă sau să ștergi toate informațiile de pe el, funcții foarte utile, mai ales în cazul nefericit al unui furt. Îți garantăm că de-acum încolo, tu și telefonul tău veți fi nedespărțiți.

 

Windows Phone 7 rulează pe următoarele dispozitive mobile: LG Optimus 7, HTC 7 Mozart, HTC HD 7 și Samsung Omnia 7.

 

ARTICOLE SIMILARE

IATA cu cine si-a inselat nevasta CONNECT-R! Foto!

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

Ciocîrlan

Noul preț al parcărilor din Capitală. Care sunt zonele de tarifare

Andreea Damian

ARSINEL in stare grava! Organismul respinge transplantul?

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

Si blondele din showbiz-ul nostru au celulita!

Scrie un comentariu