Home > Lifestyle > ARSINEL in stare grava! Organismul respinge transplantul?

ARSINEL in stare grava! Organismul respinge transplantul?

arsinel 3Starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel s-a înrăutăţit în urma transplantului de rinichi. Cu toate că organul a fost acceptat de organism în urma operaţiei, medicii au decis să-l reinterneze la mai puţin de două săptămâni de la intervenţie.
“L-am chemat luni. În mod normal, pacienţii sunt chemaţi la control la două săptămâni după externare, dar el va fi internat”, a confirmat doctorul Dan Luscalov de la institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj pentru CityNews.
Actorul a declarat recent că se simte foarte rău, dar şi că rezultatele analizelor pe care le-a făcut la Bucureşti nu au fost bine. Arşinel a precizat că motivul pentru care s-ar fi deteriorat starea sa de sănătate ar fi mediatizarea excesivă a cazul, precum şi acuzaţiile care i-au fost aduse.
Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie “Claudia Safta” a depus o plângere penală în cazul transplantului de rinichi al actorului. Reprezentanţii asociaţiei susţin că nu s-ar fi respectat regulile şi criteriile de transplant, Arşinel fiind favorizat. ONG-ul acuză că actorul nu s-ar fi aflat pe lista de aşteptarea pentru primirea unui organ.


Loading...

Comenteaza acest articol

ARSINEL in stare grava! Organismul respinge transplantul?

by   1 min
0