Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

ARSINEL in stare grava! Organismul respinge transplantul?

arsinel 3Starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel s-a înrăutăţit în urma transplantului de rinichi. Cu toate că organul a fost acceptat de organism în urma operaţiei, medicii au decis să-l reinterneze la mai puţin de două săptămâni de la intervenţie.
“L-am chemat luni. În mod normal, pacienţii sunt chemaţi la control la două săptămâni după externare, dar el va fi internat”, a confirmat doctorul Dan Luscalov de la institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj pentru CityNews.
Actorul a declarat recent că se simte foarte rău, dar şi că rezultatele analizelor pe care le-a făcut la Bucureşti nu au fost bine. Arşinel a precizat că motivul pentru care s-ar fi deteriorat starea sa de sănătate ar fi mediatizarea excesivă a cazul, precum şi acuzaţiile care i-au fost aduse.
Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie “Claudia Safta” a depus o plângere penală în cazul transplantului de rinichi al actorului. Reprezentanţii asociaţiei susţin că nu s-ar fi respectat regulile şi criteriile de transplant, Arşinel fiind favorizat. ONG-ul acuză că actorul nu s-ar fi aflat pe lista de aşteptarea pentru primirea unui organ.

ARTICOLE SIMILARE

CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!

realitatea

In atentia iubitorilor de paste!

«Adi Cristea se însoară cu Bianca peste două luni»

Cristi Enache de la Direcţia 5 s-a despărţit de logodnica. Pozele nud cu Selena au “ajutat”

Berzele nu mai migrează, urșii nu vor hiberna, efectele încălzirii globale în România

realitatea

Alege-ți șezlongul ideal și bucură-te din plin de vară

realitatea

Scrie un comentariu