Tabu
Image default
What's hot

AL PACINO are iubita cu 40 ani mai tanara! FOTO!

AL PACINO nu renunta la lupta, chiar daca nu a fost considerat niciodata un mare seducator. Iata ca ultima sa cucerire, frumoasa actrita LUCIA SOLA, este mult mai tanara decat el, avand 40 ani mai putin! Argentinianca Lucila Sola are 32 de ani şi este împreună de peste un an cu celebrul actor Al Pacino (72 de ani), fiind nelipsită de lângă el la evenimente mondene.

Lucila Sola, care a jucat deja în câteva producţii cinematografice în limba spaniolă, vorbeste patru limbi străine şi are o fiica, Camila, care locuieşte cu ea şi cu Al Pacino la Los Angeles.

Deşi nu a fost căsătorit niciodată, Al Pacino are trei copii, cea mai longevivă relatie a sa fiind cu actriţa Beverly D’Angelo, cu care are un băiat şi o fată, gemeni, în vârstă de 10 ani. Actorul mai are o fiică, în vârsta de 22 de ani, din relaţia cu profesoara de actorie Jan Tarrant.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul “Parfum de femeie”, şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în “Crime justificate” (2008), alături de Robert de Niro, şi în “Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13” (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul “Gotti: Three Generations”, unde joacă alături de John Travolta.

Mai mult: Ar putea să-i fie bunic! Al Pacino şi-a tras iubită cu 40 de ani mai tânără! FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Nou concurs Ford Focus + un castigator

realitatea

Dezvaluiri incredibile in cazul Larei Saban

Video: O femeie supraponderala care danseaza face senzatie pe internet

Celebritati nascute pe 17 martie!

realitatea

Buzdugan a sfidat moartea

Cele 3 FETE din Constanta lasate sa arda de vii in restaurant

Scrie un comentariu