Tabu
Image default
What's hot

AL PACINO are iubita cu 40 ani mai tanara! FOTO!

AL PACINO nu renunta la lupta, chiar daca nu a fost considerat niciodata un mare seducator. Iata ca ultima sa cucerire, frumoasa actrita LUCIA SOLA, este mult mai tanara decat el, avand 40 ani mai putin! Argentinianca Lucila Sola are 32 de ani şi este împreună de peste un an cu celebrul actor Al Pacino (72 de ani), fiind nelipsită de lângă el la evenimente mondene.

Lucila Sola, care a jucat deja în câteva producţii cinematografice în limba spaniolă, vorbeste patru limbi străine şi are o fiica, Camila, care locuieşte cu ea şi cu Al Pacino la Los Angeles.

Deşi nu a fost căsătorit niciodată, Al Pacino are trei copii, cea mai longevivă relatie a sa fiind cu actriţa Beverly D’Angelo, cu care are un băiat şi o fată, gemeni, în vârstă de 10 ani. Actorul mai are o fiică, în vârsta de 22 de ani, din relaţia cu profesoara de actorie Jan Tarrant.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul “Parfum de femeie”, şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în “Crime justificate” (2008), alături de Robert de Niro, şi în “Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13” (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul “Gotti: Three Generations”, unde joacă alături de John Travolta.

Mai mult: Ar putea să-i fie bunic! Al Pacino şi-a tras iubită cu 40 de ani mai tânără! FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

NU si-a marit sanii cu patrunjel! Adevarul despre operatiile estetice ale Andreei Balan

Cum arata Celia in costum de baie, gravida in noua luni: “Mi-as dori sa nasc natural dar…”

realitatea

Aceste clişee ne dor (14) – “Refacerea vieţii”

SVEN HASSEL a murit! R.I.P.

REACŢIA Romaniţei Iovan când a aflat de accidentul fostului soţ, Adrian

TESTAMENTUL doctorului Mencinicopschi

Scrie un comentariu