Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 5 septembrie

Astăzi, de-a lungul istoriei, au venit pe lume: Ludovic al VIII-lea, Ludovic al XIV-lea, Jesse James (banditul, nu ex-ul Sandrei Bullock), Raquel Welch, Werner Herzog, Freddie Mercury, Michael Keaton, Rose McGowan.

Raquel Welch. Despre dumneaei vom vorbi azi. Numele adevărat al actriţei este de Jo Raquel Tejada. S-a născut pe 5 septembrie 1940 în Chicago, Statele Unite ale Americii. Copilăria i-a fost influenţată de religia presbiteriană şi continuă să meargă în fiecare dumină la biserică şi în ziua de astăzi. A vrut să fie artistă încă de mică şi a început să ia lecţii de balet. A renunţat destul de repede pentru că profesorul ei i-a spus că nu are corpul potrivit pentru acestă artă.

Înainte de a deveni cunoscută a prezentat meteo la o televiziune locală din San Diego. Începând cu 1965 a primit mai multe roluri principale, iar celebritatea absolută a venit un an mai târziu când a apărut în “One Million Years B.C.” (cunoscut la noi ca Loana) în care ea apărea purtând un bikini de blană. Preistoric, deh!

ARTICOLE SIMILARE

Voi ştiaţi de mărirea de punct G?

Mukesh Ambani: cel mai bogat om din Asia vrea să bată Amazonul lui Bezos

realitatea

Vittorio Missoni. Missoni – tradiția colorată

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Tabu Tabu

Scrie un comentariu