Tabu
lifestyle

FINAL SURPRIZA! Adelina Boie a fost aleasa de Burlacul, dar ea l-a preferat pe BOTE

Rasturnare de situatie la “Burlacul”! Sergiu Barboni a fost abandonat de castigaoarea Adelina Boie, care a preferat sa isi petreaca noaptea in camera lui Botezatu!


La finalul show-ului Burlacul, Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie, ASA CUM AM ANTICIPAT CORECT! Iar ea a ales sa-si petreaca noaptea in camera lui Catalin Botezatu. “Pentru orice barbat ar fi un privilegiu sa fie in locul meu, dar pentru mine e un blestem. Am avut putin timp la dispozitie sa va cunosc. Eu pentru dragoste am luptat mereu, am renuntat la tot pentru iubire. Acest trandafir i-l voi oferi Adelinei”, a explicat Sergiu, care apoi a sarutat-o senzual si insistent pe blonda.
Cu toate acestea, totul s-a schimbat brusc, dupa ce Adelina a declarat ca nu il iubeste pe Sergiu si ca e indragostita de altcineva. “Sunt fericita ca am fost aleasa de Sergiu, tin la el, dar oare il iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregatita de o relatie serioasa cu el. Cred ca iubesc pe altcineva! Sper ca Sergiu ma va intelege!”, a fost declaratia socanta a Adelinei.
Blonda care a castigat aceasta editie a emisiunii Burlacul a preferat sa ia o sticla de sampanie si sa mearga la camera lui Catalin Botezatu.

ARTICOLE SIMILARE

IRINA Columbeanu seamana cu… Anna Lesko!

Lady GaGa vrea să joace în “Modern Family”

realitatea

Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit

Inna, alaturi de iubitul ei, Stefan Lucian! Vezi cum arata acesta

Cinci modalități de a rămâne sănătos în timpul călătoriilor de vară

Andreea Damian

Curățenie de toamnă în stil (feng-)shui

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu