Home > Fără categorie > FINAL SURPRIZA! Adelina Boie a fost aleasa de Burlacul, dar ea l-a preferat pe BOTE

FINAL SURPRIZA! Adelina Boie a fost aleasa de Burlacul, dar ea l-a preferat pe BOTE

Rasturnare de situatie la “Burlacul”! Sergiu Barboni a fost abandonat de castigaoarea Adelina Boie, care a preferat sa isi petreaca noaptea in camera lui Botezatu!


La finalul show-ului Burlacul, Sergiu Barboni a ales-o pe Adelina Boie, ASA CUM AM ANTICIPAT CORECT! Iar ea a ales sa-si petreaca noaptea in camera lui Catalin Botezatu. “Pentru orice barbat ar fi un privilegiu sa fie in locul meu, dar pentru mine e un blestem. Am avut putin timp la dispozitie sa va cunosc. Eu pentru dragoste am luptat mereu, am renuntat la tot pentru iubire. Acest trandafir i-l voi oferi Adelinei”, a explicat Sergiu, care apoi a sarutat-o senzual si insistent pe blonda.
Cu toate acestea, totul s-a schimbat brusc, dupa ce Adelina a declarat ca nu il iubeste pe Sergiu si ca e indragostita de altcineva. “Sunt fericita ca am fost aleasa de Sergiu, tin la el, dar oare il iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregatita de o relatie serioasa cu el. Cred ca iubesc pe altcineva! Sper ca Sergiu ma va intelege!”, a fost declaratia socanta a Adelinei.
Blonda care a castigat aceasta editie a emisiunii Burlacul a preferat sa ia o sticla de sampanie si sa mearga la camera lui Catalin Botezatu.


Loading...

Comenteaza acest articol

FINAL SURPRIZA! Adelina Boie a fost aleasa de Burlacul, dar ea l-a preferat pe BOTE

by   1 min
1