Home > Fără categorie > FRISONANT! Elena Lasconi, muscata de 20 de capuse in zona inghinala

FRISONANT! Elena Lasconi, muscata de 20 de capuse in zona inghinala

Cazul lui Serban Ionescu, care a ajuns intr-o stare foarte grava, dupa ce a fost muscat de o capusa, a adus in atentie Boala Lyme. Elena Lasconi a marturisit ca si ea a fost muscata de mai multe capuse si ca a ajuns intr-o stare foarte grava in spital.
Invitata la Povestiri Adevarate, Elena Lasconi a povestit prin ce cosmar a trecut in anul 2002, cand i s-a declansat Boala Lyme, din cauza unei capuse.

“in 1998 trebuia sa fac un reportaj la munte. Eram echipata, stiam ca trebuie sa ma catar. Aveam bocanci, dar aveam pantaloni scurti si un tricou. Trebuia sa mergem prin iarba, iar iarba era foarte inalta. Am ajuns acasa pe la unu noaptea. La dus, am descoperit ca zona inghinala si zona axilei erau pline de capuse. Aveam peste 20 de capuse pe mine. Vedeam o umflatura plina de puroi si niste picioruse. M-am speriat teribil. Mi le-am scos cu penseta si cu un ac steril. Nu m-a durut, nu am simtit nici macar ca am fost muscata”, a spus Elena. In cazul prezentatoarei, boala Lyme s-a declansat dupa 4 ani.
“Mie abia dupa 4 ani mi s-a facut rau. Tin minte ca era o zi frumoasa de vara si eu aveam senzatia ca ma ia gripa. Am zis sa nu stau degeaba si am zis sa scot niste samburi din visine. La un moment dat am ametit si i-am spus unui coleg care statea langa mine ca nu ma simt prea bine si mi-a zis ca e si el liber si daca am nevoie sa il sun. L-am sunat si a trimis o masina dupa mine si am ajuns la spital pe targa. Eu stiam tot, aveam cuvintele la fel de repede in creier, dar nu puteam sa rostesc”, a povestit Elena.
“Nu imi mai simteam picioarele. Tot corpul meu era foarte moale. Neti a fost langa mine, imi dadea sa mananc, ma spala cu servetele umede pe tot corpul. Am stat o luna in spital, timp in care eu nu m-am spalat pe cap. Eu nu am vrut sa chinui pe nimeni sa vina sa stea langa mine. O luna de zile am stat fara sa fiu diagnosticata. Prima oara mi-au paralizat picioarele”, a spus Elena.
“Am luat un tratament foarte dur. Mi-a terminat multe celule din organism, am luat niste pastile care au fost scoase de pe piata fiindca atacau creierul. A fost cumplit, dar am trecut peste”, a spus Elena Lasconi.


Loading...

Comenteaza acest articol

FRISONANT! Elena Lasconi, muscata de 20 de capuse in zona inghinala

by   1 min
0