Tabu
LIFE & LOVE

Am o relatie cu studentul meu

Sunt asistentă universitară; pe el, studentul meu, l-am văzut pri­ma oară la un examen de la care eu, firește, am vrut să îl dau afa­ră pentru că se tot foia. Gândindu-mă retrospectiv, atunci l-am văzut prima oară, și nu mi-a trezit niciun fel de reacție pe moment, era unul dintre studenții din amfiteatru care aveau examen cu mine.

După acest examen mi-a trimis un buchet mare de trandafiri galbeni. Ges­­tul mi s-a părut ciudat pe moment, dar eram mult prea preocupată de des­păr­țirea de prietenul meu de la acea vreme. Am luat trandafirii și mi-am văzut de suferința mea. Prietena mea cea mai bună, în încercarea de a mă determina să trec peste ce fusese cu fostul meu iubit, mă tot întreba de „băiatul care mi-a trimis flori“, dar eu nu prea îmi amin­team de el.

Peste vreo patru luni, la o pe­tre­cere, m-am întâlnit din nou cu el. M-a invitat să dansăm și a devenit dintr-o dată extrem de familiar, de parcă ne știam de o viață întreagă, mi-a cerut cartea de vizită ca să mă mai întrebe de exa­mene, chipurile. De a doua zi a început să mă sune non stop, să îmi trimită mailuri, eu m-am speriat, evident.

Trei luni nu m-am întâlnit cu el, vorbeam doar la telefon, îl lăsam să spună orice, dar îmi era frică să îi răspund să nu interpreteze că îl încurajez. Îmi trimitea flori și dvd-uri cu filme de dragoste, cd-uri cu muzică lentă. Mă suna și îmi spu­nea că vine la birou, mă tre­zeam că e în fața blocului și mă ruga să ies la geam. Eu m-am gândit că o să-i treacă și chiar dacă eram flatată de atenția lui, nu l-am încurajat.

Într-o zi, mi-am spus că e momentul să risc și m-am întâlnit cu el. După ce s-a consumat pri­ma noastră noapte, mă gân­deam că s-a terminat to­tul, dar atitudinea lui nu s-a schimbat. Amuzant este că el, deși student, este mai mare decât mine cu patru ani și singura diferență dintre el și ceilalți prieteni ai mei este că pe el îl iu­besc. E o relație în care mă simt bine pentru că mă pot purta exact așa cum sunt.

Am avut și momente în care ne-am certat, dar el e calm și mă lasă în pace. M-am gândit că stă cu mine ca să treacă examenele. Oricum, dacă suntem certați, în se­siune e vai de el! Glu­mesc, poate să treacă un examen și fără mine. Am trăit cu dilema asta și am ajuns la concluzia că mai bine îl meditez, ca să mă împac cu paranoia mea. Nu i-am spus niciodată subiectele la un examen, îl pun să aibă și el măcar o minimă contribuție la tot ceea ce face.

La școală, relația e secretă și când ne întâlnim întâmplător, ne vorbim cu dumneavoastră, ceea ce este destul de ciudat având în vedere că poate am dormit îm­pre­ună cu o noapte în urmă. El zice că atunci când o să termine fa­­cul­tatea o să putem să arătăm totul lu­mii, să ne afișăm împreună, nu ca acum când ne despărțim și intrăm la 20 de minute distanță unul după altul când mergem la o petrecere.

În relația asta am avut cele mai mari probleme de adaptare, înțelegere și în­credere. Nu am o problemă cu ce o să spu­nă lumea, în fond, ce a fost mai greu a trecut, iar când va termina facultatea, pro­babil o să ne confruntăm cu alte probleme.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai dramatice 5 zodii. Exagerează orice lucru

Andreea Damian

Lady Gaga îşi lansează videoclip porno!

SCANDAL URIAS! Fetite de cinci ani, modele sexy pentru un show auto

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi

Andreea Damian

SEX BOMB! Mihai TRAISTARIU despre relatiile cu barbati

6 comentarii

Scrie un comentariu