Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Cele mai dramatice 5 zodii. Exagerează orice lucru

Drama poate veni sub toate formele. Nu contează dacă faci mult tam-tam atunci când lucrurile nu merg așa cum ai plănuit; dacă încerci să faci orice doar ca să scapi din centrul atenției, toate aceste lucruri te fac o regină a dramei.

A fi dramatic poate fi un lucru bun, știi, dacă treaba ta este să fii dramatic. Dar odată ce aduci dramă în viața ta personală, atunci lucrurile încep să se complice.

Întrebați doar cele mai dramatice semne din zodiac!

În cea mai mare parte, semnele zodiacale sunt de două feluri: indiferente sau dramatice. Acest lucru nu este valabil pentru toate semnele. S-ar putea să existe diferiți factori declanșatori care fac ca aceste cinci semne să se transforme în persoane extrem de emoționale, dar un lucru este întotdeauna același: este mai bine să stai departe de ele până când se liniștesc.

Nu este știință exactă, dar dacă nu acordați atenție unei regine a dramei atunci când își dorește cel mai mult, o poate face să explodeze.

Iată care sunt cele mai dramatice semne zodiacale!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul nu se teme să intre în contact cu emoțiile sale, oricare ar fi acestea. Personalitatea lui tenace este de obicei o mare calitate, dar uneori, se poate transforma în competitivitate. Ori de câte ori intră într-una dintre stările sale capricioase, fie că nu a reușit să se afirme sau doar pentru că este supraîncărcat de emoții, poate depăși momentul dramatic și poate începe să se comporte ca o divă. Cel mai bine este să aduceți Racul înapoi la realitate atunci când se întâmplă acest lucru.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este regina reginelor dramei, dacă a existat vreodată una. Îi place să fie în centrul atenției și are standarde înalte în viață, ceea ce înseamnă că știe că merită ce este mai bun. Cu toate acestea, există o diferență între a fi pasionat și dramatic, dar Leul încă nu și-a dat seama. Leul poate deveni arogant și egoist, făcând aproape totul despre el. Dar dacă nu îi dai ceea ce vrea, se va calma… în cele din urmă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

„Pasiunea” este al doilea nume al Scorpionului și acea pasiune poate apărea sub mai multe forme. De obicei, Scorpionul este cea mai pasionat de viață și sex, dar există momente când acea pasiune se poate manifesta în ceva mai mare. Fiind o persoană deja asertivă, nu mulți oameni sunt surprinși când Scorpionul începe să devină puțin emoțional și agresiv când este supărat.

Acestea fiind spuse, oricine este prea aproape de Scorpion când este cu adevărat supărat ar trebui să alerge la adăpost. Când Scorpionul se supără, furia sa se transformă în ceva excesiv de dramatic și poate deveni violent. În loc să te cerți cu el, cel mai bine este să aștepți până când furtuna trece.

Săgetător (22 noiembrie – 19 decembrie)

Săgetătorul are o perspectivă entuziastă asupra vieții, așa că atunci când începe să se comporte dramatic, de obicei nu este asociat cu nicio negativitate. Acestea fiind spuse, doar pentru că nu este supărat nu înseamnă că nu vei fi rănit de ceea ce spune. Săgetătorul poate fi destul de direct când vrea să fie, dar, mai mult decât atât, este un mare vorbăreț, ceea ce îl face întotdeauna probleme. Ori de câte ori își dorește ca lucrurile să meargă după cum vrea, spune tot ce poate pentru a-l face pe celălalt fericit, indiferent ce este. Chiar dacă asta înseamnă să exagereze și să fie teatral.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul nu pare a fi genul de persoană care să devină dramatic în legătură cu nimic, cu atitudinea sa mereu rece, indiferentă, dar exact asta o face o regină a dramei. Făcând tot posibilul să rămână detașat și să se prefacă că nu-i pasă, doar face mai evident că fuge de ceva. Nu încearcă să intre în lumina reflectoarelor, dar emoțiile sale sunt adesea temperamentale, ceea ce face imposibil să știe când va răbufni. Când o face, totuși, poate deveni melodramatic – rapid. Vărsătorul se va calma odată ce știe că nu se supără degeaba, așa că fă-ți timp să auzi ce încearcă să spună; nu este dramatic fără motiv.

ARTICOLE SIMILARE

Parfumuri cu inteligență artificială

Ciocîrlan

HOROSCOP erotic – Noiembrie

A murit de la prea mult sex!

Aerul curat şi filtrat din interior – un lux la modă în China

realitatea

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

Anunţul surprinzător făcut de Mihaela Rădulescu. Câte operații estetice are de fapt

Andreea Damian

Scrie un comentariu