Tabu
lifestyle

REPLICI DE GHETOU la Masterchef: “E o taranca si o retardata!”

Cand mai au timp sa si gateasca concurentii de la Masterchef? De la buna inceput, show-ul culinar de la PRO TV a atras atentia prin limbajul de strada folosit atat de participanti cat si de jurati.

Iata, astfel, ce am putut auzi in emisiunea Masterchef. Gabi Godeanu, bănuit că ar fi bărbatul cu care Andreea Moldovan s-ar fi giugiulit în culise, a avut o reacţie ciudată când “iubita” sa se afla în faţa juraţilor. “E incredibilă fata asta! Ai zice că e proastă, dar ea nu e proastă deloc”, a şuşotit Gabi Godeanu privind de la balcon reprezentaţia concurenţilor.
Gabi Godeanu a fost criticat pentru reacţiile sale, iar unul dintre juraţi i-a spus că este bădăran. Concurentul nu s-a învăţat minte şi a avut o replică deplasată şi în finala concursului.
În finala de săptămâna viitoare, Chef Cătălin Scărlătescu spune la vederea “dish-ului” “amantului” Andreei Moldovan: “Pe tine te cheamă Godeanu? Ar trebui să îţi schimbi numele în Sorcoveanu”. Această replică nu i-a picat deloc bine concurentului care a răspuns ca în spatele blocului: “Du-te-n gura mă-tii”
Andreea Moldovan a avut o reacţie incredibilă când a văzut că Lili a fost eliminată din concurs. Ea a râs şi a dat din mâini, iar la un moment dat a izbucnit. “Nu pot să fiu în aceeaşi emisiune cu ţăranca asta. E o retardată. Nu pot să cred că a rezistat până acum în concurs”, a ţipat “Casnica” de la Masterchef, conform www.cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Tina Turner, cea mai VARSTNICA vedetă pe coperta Vogue!

Fă-mi un copil

realitatea

Janet Jackson: Primul contact cu cocaina l-am avut la 11 ani!

realitatea

PROFESORUL de la “Jean Monnet” acuzat de VIOL a fost condamnat!

Cancerul mamar, un flagel. Inclusiv pentru bărbaţi.

MediaPro Distribution și-a anunțat oficial lansările cinematografice din 2013

2 comentarii

Scrie un comentariu