Home > Lifestyle > Stiri > Fă-mi un copil

Fă-mi un copil

Silvia Pop nu vrea un copil.
Nu l-a vrut la 25 de ani, când s-a căsătorit cu fotbalistul Ioan Timofte, nici doi ani mai târziu, după divorț. Nu-l vrea nici acum, la 30 de ani, împărțită între afaceri imobiliare și încercări de afirmare în showbiz. Nu crede că-l va vrea nici mai încolo, deși lasă o portiță deschisă. Deocamdată un copil e o responsabilitate prea mare și ar împiedica-o să trăiască făcând ce vrea.

Cu toate astea, la începutul lunii decembrie, Silvia spunea într-un show TV exact opusul. Căuta bărbatul cu „materialul genetic perfect” pentru a-i face un copil de Revelion. Zece bărbați s-au duelat pentru ea la Euforia TV – un inginer electronist care voia „să fuzioneze la nivel neuronal cu iubita sa”, un actor de filme porno care se lăuda că știe să satisfacă o femeie, un fost gigolo, un model, dar și gimnastul Marian Drăgulescu și multiplul câștigător la loto Stelian Ogică.

Pentru a fi alesul Silviei au trecut prin diverse probe, care mai de care mai stânjenitoare: au defilat doar în maieu și chiloți, au încercat să-l bată la skandenberg pe Tolea Ciumac, li s-a făcut horoscopul erotic și li s-a analizat sperma la microscop. Ba chiar au fost puși să aleagă leguma sau fructul care seamănă cel mai bine cu „partea lor intimă” (au predominat bananele și morcovii, dar n-au lipsit castravetele uriaș, prazul sau ardeiul iute). „A fost super-funny, la fiecare episod eliminam doi tipi”, spune astăzi Silvia.

„Erau așa de faine filmările că parcă nu eram pe platou”. Câștigător a fost Mihai Trifănescu, un tânăr de 20 de ani care de fiecare dată când intra în studio le făcea pe fetele din public să urle sălbatic. Povestea s-a încheiat cu ei doi într-o cameră de hotel ce purta simbolic numărul 2009, Silvia atenționându-l pe Mihai: „Am rămas singuri. Acum să te văd!” Apoi pe ecran au explodat artificiile. În loc de epilog, producătorii au anunțat pe genericul de final, pe tema muzicală din „Odiseea spațială”, că: „Din ce în ce mai multe femei își doresc să facă un copil și să-l crească fără să aibă o relație cu tatăl acestuia.

Conform statisticilor mondiale numărul de copii concepuți în noaptea dintre ani este mai mare cu 33,75% decât numărul celor născuți în orice altă noapte din an.” În realitate, Silvia și Mihai n-au conceput nimic în noaptea aceea. După ce s-a stins becul camerei video, Silvia a plecat repede de la hotel, că avea o întâlnire: „Nu s-a întâmplat nimic, Doamne iartă-mă! Nici măcar n-am ținut legătura cu băiatul acela. Era un copil față de mine, cred că sunt cu zece ani mai mare ca el. Doamne ferește!” Când i s-a propus să fie protagonista emisiunii, Silvia tocmai terminase actoria. Mai filmase un videoclip cu Pepe, apăruse în serialul „La bloc” și într-un film cu Demi Moore. Nu i-a păsat de gura lumii; s-a gândit că pe lângă faptul că e plătită, proiectul o va ajuta să acumuleze experiență: „E strict o emisiune și cine vrea să priceapă bine, cine nu, iară bine. Doar nu te duci să faci un copil cu unul pe care îl alegi de pe stradă sau cu care faci un show la televiziune. Eu n-am făcut un copil când am fost căsătorită, darămite așa.” A mirat-o că până și oamenii din showbiz au înghițit gălușca pe nerăsuflate. „La fiecare emisiune la care am fost după mă tot întrebau, ca și cum erau siguri că era real. Cel puțin ei ar trebui să înțeleagă că e un show. Cei care sunt normali sau sănătoși nu puteau să creadă că e real.”

Silvia înțelege totuși de unde a apărut confuzia. Emisiunea a fost gândită să îmbine realitatea cu spectacolul, iar fiecare ediție începea cu un clip despre viața ei de până atunci. Restul era un rol: cel al femeii mature și independente care vrea un bărbat doar pentru materialul genetic, nu pentru a avea o relație sau a întemeia o familie. Silvia nu înțelege cum cineva ar fi putut crede că ea făcea o selecție pe bune, când pretendenții erau „zece bărbați care se dezbracă sau fac tot felul de tâmpenii.” Åži totuși, mulți au crezut. La un moment dat s-a trezit sunată de o prietenă a soției lui Drăgulescu: „A început să-mi spună că el are doi copii, deci a luat-o de bună. «Doamne ferește», i-am zis, «doamnă, e doar un show!»”. C-a ținut sau nu de show, Ogică s-a retras pentru a nu-și supăra iubita din viața reală. Silviei nici acum nu-i vine să creadă: „Doar nu crezi că aș face copil cu Ogică. Dooaaamne!” Își face cruce și adaugă un „Doamne ferește!”. Apoi izbucnește în râs. „Asta-i chiar distractiv. Mie chiar mi se pare distractiv”. Nu știe dacă unei femei care caută bărbatul potrivit să-i facă un copil i s-ar părea la fel de distractiv. Admite că aceasta s-ar putea simți jignită, dar n-o interesează: „fiecare percepe și gândește cât îl duce capul”. A fost un simplu rol, ca toate pe care le joacă de când a constatat că notorietatea o ajută în afaceri, așa că „Fă-mi un copil” rămâne pentru Silvia „un show, atâta tot”.

Articole asemanatoare
Stefan Banica, facut praf de o actrita: “E idealul in viata! Zgarcit si isi bate femeia!”
Rareș, mogâldeața noastră
Noi și tati o iubim pe mami
Mama, tata și mama

Comenteaza acest articol

Fă-mi un copil

by realitatea   4 min
0