Tabu
Image default
lifestyle

Avatar pe DVD și Blu-Ray

Fanii se pot întoarce acum într-o lume de neimaginat de acasă, când capodopera uluitoare a lui James Cameron se lansează pe Blu-ray și DVD începând cu 21 aprilie
 

Twentieth Century Fox Home Entertainment a anunțat astăzi că va începe distribuirea globală a filmului revoluționar de lung metraj AVATAR, semnat de James Cameron, pe Blu-ray și DVD, începând cu data de 21 aprilie pentru a coincide cu a 40-a aniversare a Zilei Pământului.

Vino Joi, 22 Aprilie, in Cora la lansarea AVATAR pe Blu Ray si DVD. Toate persoanele care vor cumpara in cursul zilei de maine, joi, 22 Aprilie din reteaua Cora titlul Avatar pe suport Blu Ray sau DVD vor primi cadou cartea originala, „The Art of Avatar”.

Nu ratați discul Blu-ray cu Avatar care oferă o experiență supremă de înaltă definiție pentru spectatorii de acasă. Recunoscut pentru imaginea și sonorul optim, imaginea, scenografia și efectele speciale magistrale ale filmului sunt de o claritate uluitoare pe Blu-ray.

De la lansarea în cinematografe în decembrie anul trecut, AVATAR continuă să facă istorie în industria filmului. Câștigător epic al Globului de Aur și al premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari  în box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe piețele internaționale. Regizorul James Cameron duce publicul într-o lume de neimaginat, unde un erou reticent pornește într-o călătorie de izbăvire și descoperire în timp ce duce o bătălie eroică pentru a salva o civilizație.

Scris de Cameron și produs împreună cu vechiul său colaborator Jon Landau, AVATAR îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoë Saldana și Sigourney Weaver; cât și pe Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi și Joel David Moore.

ARTICOLE SIMILARE

O cântăreaţă de la noi, CU RIDURI ADÂNCI la 32 de ani!

Carmen Electra, din nou sexy în curte

realitatea

Matthew McConaughey are un băiețel

realitatea

Prima zi de școală în Canada

realitatea

De Paste, Ramona Badescu s-a spovedit pentru prima oara

Monica Belluci, din nou însărcinată

realitatea

Scrie un comentariu