Home > Agenda > American Pie revine!

American Pie revine!

Va mai amintiţi de vara lui ’99 când patru băieţi din micul orăşel Michigan îşi începeau aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea? Dacă da, atunci probabil ar fi interesant să urmăriţi revenirea lor după 10 ani în American Pie: Reunion distribuit în România de Odeon Home Entertainment. Ţara Reid şi Thomas Ian Nicholas au acordat un interviu despre American Pie: Reunion şi ce au însemnat rolurile jucate în vietiile lor.

Q: Cum a fost să vă reîntoarceţi în  American Pie: Reunion?

Ţara Reid: A fost nostalgic, dar totodată amuzant. Încă de la început a fost o călătorie inedită, iar acum când ne-am reunit cu toţii a fost frumos.

Thomas Ian Nicholas: Când am auzit prima oară svonurile, am fost de accord să revin  fără ca nici măcar să mă gândesc la ce implică asta. Credeam că poate programul celorlalţi va fi încărcat şi nu vor accepta, dar, când am aflat că au fost de accord abia am aşteptat să începem filmările.

O: Care au fost aşteptările voastre când aţi filmat primul film?

TR: Nu m-am gândit niciodată că va avea un suces atât de mare.

ŢIN: Îmi aduc aminte că am văzut filmul prima oară acasă la Ţară. Era o premiere şi pentru noi, filmul nu apăruse în mod oficial, iar reacţia noastră după ce am văzut primele secvenţe a fost : “O doamne, ce am făcut? Oare este bun?”. Am râs şi am fost mândri de contribuţia noastră, deşi calitatea imaginii era destul de proastă.

TR: Nu existau plasme atunci (râde).

Q: Aveţi o scenă preferată din noul film?

TIR: Scena de final dintre Vicky şi Kevin. Este practic un rezumat la toată povestea lor de dragoste.

Q: Care a fost cea mai mare provocare?

TIN: Vremea

Q: Serios? Cum aşa?

TR: Thomas are dreptatea. În Atlanta vremea este foarte capricioasă. Nu ştii niciodată când va veni furtuna. Acum poate fi soare şi peste 15 minute poate începe ploaia. Aveam 15 minute să filmăm o scenă şi o singură şansă ca ea să iasă bine.

TIR: Pentru mine a fost şi căldura o problemă, la propriu. Erau mereu fani care veneau şi plecau de pe platoul de filmare, iar eu transpiram foarte mult.

Q: Ce importanţă a avut acest film în cariera voastră?

TR: Enormă. Mi-a deschis foarte multe uşi. De la acest film a pornit cariera mea. A urmat apoi The Big, Urban Legend şi multe alte filme care semănau între ele, dar American Pie a fost filmul care m-a făcut cunoscută în toată lumea.

TIR: Eu am gustat prima oară gustul succesului când am jucat în primul meu film, Rookie of the Year. Nu a fost un film recunoscut pe plan internaţional, dar a fost startul meu. American Pie a făcut trecerea mea de la un actor copil la unul adult.

Q: De ce crezi că seria este nemuritoare?

TIR: Nu ştiu să-ţi dau un răspuns. Dacă ar trebui totuşi să aleg unul, aş spune că filmul rămâne în sufletele oamenilor şi după ce l-au văzut. Nu au cum să uite de el şi mereu când fac o plăcinta Americană îşi vor aminti de film. Ar mai fi şi conexiunea dintre personaje. Nu ştiu sigur reţeta, dacă aş cunoaşte-o probabil aş face şi eu un film. Nu ştiu cum am făcut-o, dar cu siguranţă am atins anumite puncte căutate de public.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 12 mai!
Celebritati nascute pe 24 martie!
Diavolul din tine, acum pe DVD!
Filme pentru o vară fierbinte!

Loading...

Comenteaza acest articol

American Pie revine!

by   2 min
0