Home > Agenda > PROFESORUL de la “Jean Monnet” acuzat de VIOL a fost condamnat!

PROFESORUL de la “Jean Monnet” acuzat de VIOL a fost condamnat!

Profesorul de sport de la liceul Jean Monnet a fost condamnat miercuri, la trei ani si jumatate de inchisoare, cu suspendare, de catre Judecatoria Sectorului 1.

Acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva, Octavian Visan a mai fost obligat de instanta sa plateasca paratei, Oanei Raluca Racovita, despagubiri simbolice de un leu. Potrivit Mediafax, Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a dispus suspendarea pedepsei lui Octavian Visan pe o perioada de incercare de cinci ani si sase luni. Decizia Judecatoriei Sectorului 1 nu este definitiva, putand fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Octavian Visan a fost arestat pe 18 noiembrie, in urma acuzatiilor de viol si intretinerea de relatii intime cu o minora, depuse de o eleva in clasa a XI-a, Oana Raluca Racovita. Fostul profesor a recunoscut atunci ca a intretinut relatii sexuale cu eleva sa, in repetate randuri, respingand, insa, acuzatiile de viol. Dupa aproape doua luni de arest, Tribunalul Bucuresti i-a admis cererea de eliberare si astfel, pe data de 6 ianuarie 2012, Dan Octavian Visan a fost eliberat.


Comenteaza acest articol

PROFESORUL de la “Jean Monnet” acuzat de VIOL a fost condamnat!

by   1 min
0