Tabu
Image default
lifestyle

Activeaza-ti starea de bine cu Activia!

Sarele se ascunde printre nori de cateva zile si odata cu el a disparut si zambetul tau? Ai o perioada aglomerata la birou, iar tonusul tau este la cote minime? Ai nevoie de o solutie la indemana pentru o portie de buna dispozitie? Nimic mai simplu. Mananca in fiecare zi iaurt probiotic din gama Activia si activeaza-ti starea de bine!

Studii recente arata ca – dincolo de beneficiile sale binecunoscute: mentinerea sanatatii digestive, scaderea riscului de diabet sau de boli cardiovasculare, facilitarea scaderii in greutate* – iaurtul probiotic ne poate imbunatati… starea emotionala**.

Uimitoarea descoperire a fost facuta de cercetatorii de la Centrul de Medicina Integrala (UCLA) din Los Angeles. Concluziile studiului arata ca, prin consumul zilnic de iaurt probiotic si imbunatatirea calitatii florei intestinale, ne putem simti mai bine nu doar fizic, dar si emotional, putem sa fim mai fericite, mai vesele, pozitive. La femeile participante la studiu, care au consumat iaurt probiotic (Activia) timp de 4 saptamani, s-a constatat o imbunatatire a activitatii cerebrale in sensul in care acestea au fost mai putin influentate de stimulii emotionali negativi.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie “face piața” cu Maddox în Franța

realitatea

Madonna a convertit-o deja pe Mercy la Kabbalah

realitatea

Kate Winslet, din nou nud

realitatea

Amy Winehouse, din nou sub tratament medical

realitatea

Party de Oscar 2010

realitatea

Ghici cine…

realitatea

1 comentariu

Activeaza-ti starea de bine cu Activia! | Femininne 24 January 2015 at 18:47

[…] Uimitoarea Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu