Tabu
Image default
lifestyle

Activeaza-ti starea de bine cu Activia!

Sarele se ascunde printre nori de cateva zile si odata cu el a disparut si zambetul tau? Ai o perioada aglomerata la birou, iar tonusul tau este la cote minime? Ai nevoie de o solutie la indemana pentru o portie de buna dispozitie? Nimic mai simplu. Mananca in fiecare zi iaurt probiotic din gama Activia si activeaza-ti starea de bine!

Studii recente arata ca – dincolo de beneficiile sale binecunoscute: mentinerea sanatatii digestive, scaderea riscului de diabet sau de boli cardiovasculare, facilitarea scaderii in greutate* – iaurtul probiotic ne poate imbunatati… starea emotionala**.

Uimitoarea descoperire a fost facuta de cercetatorii de la Centrul de Medicina Integrala (UCLA) din Los Angeles. Concluziile studiului arata ca, prin consumul zilnic de iaurt probiotic si imbunatatirea calitatii florei intestinale, ne putem simti mai bine nu doar fizic, dar si emotional, putem sa fim mai fericite, mai vesele, pozitive. La femeile participante la studiu, care au consumat iaurt probiotic (Activia) timp de 4 saptamani, s-a constatat o imbunatatire a activitatii cerebrale in sensul in care acestea au fost mai putin influentate de stimulii emotionali negativi.

ARTICOLE SIMILARE

John McLaughlin și Roberto Fonseca

realitatea

Robbie Williams face prostii

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Fear and Loathing in Las Vegas

Hannah Montana Mania sau cum transformi o generație într-o țintă de marketing

realitatea

Întâlnire de gradul trei : Jennifer Aniston, Brad Pitt și Angelina Jolie

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu