Tabu
Image default
lifestyle

Bianca Rus, terorizata de un fan. “Isi pune prosopul la gura si geme la telefon!”


Bianca Rus este terorizata de o buna bucata de timp de un barbat care o suna si geme la telefon , cantareata afirmand ca acesta isi pune prosopul la gura pentru a nu-i fi recunoscuta vocea.
Bianca a declarat pentru CANCAN.ro ca este speriata si ca se teme ca respectivul sa nu fie un obsedat care sa vrea sa ii faca rau.
“Intai a inceput cu flori, mi le punea la usa, ziceai ca a murit cineva, asta era impresia cand le vedeai. Dupa care a inceput sa ma sune si sa-mi zica ca ii place de mine, ca este un admirator. Intai am luat-o ca o gluma, nu ma deranja, insa lucrurile s-au schimbat pe parcurs”, spune cantareata.
“Acum ma suna si geme la telefon. Are o voce ciudata, cu siguranta isi pune un prosop la gura pentru a nu fi recunoscut. Si geme, geme, las telefonul jos, insa dupa cinci minute tot asta face. Imi este frica sa nu mearga mai departe si sa atenteze la siguranta mea fizica. Imi este si groaza sa ma gandesc ce mai face atunci cand ma suna. Mai nou, a facut o pasiune si pentru masina mea, lipeste inimioare pe ea”, a mai spus cantareata.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Berecleanu, imaginea ELLE Prét-à-Porter în România

realitatea

Madonna vrea să adopte alt copil

realitatea

Vanity Fair de septembrie, dublă copertă Fawcett-Jackson

realitatea

Filmul Madonnei, criticat dur la Festivalul de Film de la Veneţia

realitatea

Amber Heard – iubita bisexuala a lui Johnny Depp

realitatea

N-o sa ghicesti niciodata cati ani are aceasta japoneza!

Scrie un comentariu