Home > Lifestyle > Stiri > “Imi era sila sa ma privesc in oglinda”. Femeia arata ca un top model dupa ce a slabit 76 de kg

“Imi era sila sa ma privesc in oglinda”. Femeia arata ca un top model dupa ce a slabit 76 de kg

O femeie de 31 de ani spune ca nu a fost niciodata prea subtire, insa s-a ingrasat peste masura dupa ce i-a nascut pe cei doi copii.

Claire Alsop, din Statele Unite, povesteste ca adora pur si simplu dulciurile de casa si obisnuia sa faca zilnic pentru cei doi copii ai ei si pentru prieteni. “Dar eu mancam mai mult decat oricine”, a spus Claire.

Femeia a incercat cateva diete, insa nici una nu a avut vreun efect. Intr-o zi, o prietena i-a recomandat un program de slabire – Slimming World. A aflat ca o dieta sanatoasa include toate tipurile de alimente.

“Nu-mi venea sa cred ca puteam sa consum in continuare carbohidrati si ca nu trebuia sa-mi numar caloriile. Puteam sa mananc orice mancam de obicei, numai ca trebuia sa gatesc in alt mod”, a spus femeia.
Are acum 64 de kilograme, iar toti prietenii o compara acum cu un top model, iar sotul ei a fost atat de incantat de efectele regimului, incat l-a urmat si el pentru a da jos kilogramele in plus.

Articole asemanatoare
Top 10 alimente care ajuta la slabire
Cafeaua verde – adevar sau mit?
Efectele uimitoare ale curei de 7 zile cu grapefruit!
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna

Comenteaza acest articol

“Imi era sila sa ma privesc in oglinda”. Femeia arata ca un top model dupa ce a slabit 76 de kg

by   1 min
0