Tabu
Image default
lifestyle

Spectacole de teatru pe scena Grand Cinema & More

In toamna acestui an, Grand Cinema & More deschide o noua stagiune culturala, ce cuprinde peste 130 de reprezentatii. Din septembrie 2014 pana in luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentatii de opera, balet, teatru si teatru pentru copii. Spectacolele de opera si balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse in scena in Sala Epika din Grand Cinema & More.

Spectacolul care deschide noua stagiune este Un barbat pentru Sara, o comedie ce se bucura de o distributie de calibru: Emilia Popescu, Andi Vasluianu si Constantin Cotimanis. Premiera piesei are loc pe data de 13 septembrie, de la ora 19.00. Incepand cu 18 octombrie, spectatorii se vor putea bucura si de o alta comedie irezistibila, Toc Toc. Productia, care ii are in rolurile principale pe Anca Turcasiu, Andrei Duban si Anca Sigartau.

Improvshow, deja celebrul show de stand-up comedy, revine pe scena Grand Cinema & More, din 15 septembrie. Improvizatia este regula de aur a acestei reprezentatii interactive: Mihai Bobonete si ceilalti membri ai trupei ii vor provoca pe spectatori sa participe activ la desfasurarea spectacolului, cu glume bine tintite si intrebari pline de umor.

In perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona 8 reprezentatii de opera, dintre acestea, Madama ButterflyBarbierul din Sevilla, Tosca si Rigoletto.

Grand Cinema & More continua parteneriatul exclusiv cu Bolshoi si ofera iubitorilor de balet 7 spectacole de pe istorica scena din Moscova. Spectatorii vor viziona creatii de referinta, precum Legenda Dragostei, Fiica Faraonului, La Bayadere si Spargatorul de Nuci. Pana pe 12 octombrie, acestia vor putea achizitiona un abonament special pentru toate reprezentatiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.

Cinematograful va gazdui, in fiecare weekend, spectacole pentru copii, produse de celebrul Teatru de Animatie Tandarica. Cei mici vor descoperi cele mai frumoase povesti in piese precum Gulliver in Tara Piticilor, Cui i-e frica de Bau-Bau?, Croitorasul cel ViteazTom Degetel si Frumoasa din Padurea Adormita.

Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrelor comerciale.

ARTICOLE SIMILARE

EA este cea mai mică fată din lume! La 5 ani, are 4 kg

„SPECIAL NIGHT OUT”, o nouă sesiune extraordinară de shopping nocturn

Jennifer Aniston nu are nevoie de bărbat pentru a face copii

realitatea

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr sunt „înrudiţi”! Afla cine a aruncat bomba!

Constantin Iosef, obsedat de kilogramele in plus? Isi certa sotia ca s-a ingrasat!

CUPLU NOU: Bianca Dragusanu si Victor Slav!

Scrie un comentariu