Tabu
CULTURE

O CRIMINALA in topul celor mai SEXY femei din lume!

Prezenta sa in topul realizat de revista Maxim a provocat controverse si soc. In topul celor mai sexy femei din lume in 2012 se regaseste si Amanda Knox, o tanara americana de 24 de ani care a fost condamnata la 26 de ani de inchisoare in Italia pentru omor.

Amanda Knox, supranumita “Foxy Knoxy”, a devenit una dintre cele mai mediatizate personaje, imediat dupa ce a fost acuzata ca si-a omorat colega de apartament, o studenta britanica, in Italia in 2007. Knox, impreuna cu iubitul sau italian, Raffaele Sollecito, si cu imigrantul african Rudy Guede, au fost acuzati ca au abuzat-o sexual si ca au ucis-o pe Meredith Krecher, colega sa de apartament, o britanica de 21 de ani care a fost injunghiata de mai multe ori.
Amanda Knox a facut patru ani de inchisoare in una din cele mai dure locuri de detentie din Italia si a fost eliberata in urma judecarii unui apel, in octombrie 2011.

Cititorii s-au declarat indignati de prezenta femeii acuzate de crima in topul celor mai sexy femei ale anului 2012, scrie The Sun.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Transformare de necrezut. De la suvite decolorate, arsuri solare si aparat dentar la SEX-SIMBOL

Cea mai buna poveste a unei despartiri, din toate timpurile

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 3 octombrie

realitatea

Scrie un comentariu