Tabu
lifestyle

MIHAELA are nevoie de implanturi noi

La 42 de ani, Mihaela Rădulescu are încă tupeul să-şi arate sânii la tv, mai ceva ca puştoaicele. Diva a şocat din nou când a apărut, duminică, la emisiunea ei de la Realitatea TV, doar în sutien! Mihaela şi-a pus silicoane în urmă cu şapte ani, iar specialiştii sunt de părere că ea ar trebui să şi le schimbe cât de curând, pentru că pielea s-a lăsat vizibil.

Încă de la începuturile sale în televiziune, în urmă cu 18 ani, Mihaelei Rădulescu i-a plăcut să şocheze.

Diva s-a arătat întotdeauna lipsită de inhibiţii şi, în goana după audienţă, nu s-a dat în lături să-şi pună la bătaie nurii.

‭ioana ginghina si ruxandra

Încă din tinereţe, ea a recurs la îmbunătăţiri, punându-şi primul rând de silicoane la doar patru ani de la debutul “pe sticlă”.

În 2005, imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Ayan, Mihaela şi-a schimbat implanturile la doctorul Constantin Stan de la Bacău, pentru că sânii i se lăsaseră.

De la acea intervenţie şi până astăzi au trecut şapte ani, timp în care Mihaela nu a mai călcat pragul vreunei clinici de înfrumuseţare.

Duminică, însă, diva şi a propus cu orice preţ să ridice audienţa noii sale emisiuni “Alegerile Mihaelei”, de la Realitatea TV, cu o apariţie la care nimeni nu se mai aştepta.

Ea a prezentat emisiunea în costum de baie, arătându-şi cu ostentaţie silicoanele şi dând astfel apă la moară cârcotaşilor, care nu au putut să nu comenteze că sânii vedetei nu mai sunt aşa de fermi ca înainte.

Doctorul estetician Călin Doboş a analizat şi el, pentru Click!, apariţia  şocantă a Mihaelei, recomandându-i totodată acesteia o nouă schimbare de implanturi.

“Dacă sânii s-au lasat e un proces firesc. Ba încă poate să capete un aspect natural, potrivit unei vârste mature.

Să nu uităm că sânii fermi şi sus poziţionaţi sunt ai adolescenţei şi tinereţii. Un sân cu cât e mai mare, e mai greu şi alunecă mai uşor în sens gravitaţional.

Or, ea a avut un bust generos. E normal să se lase în timp şi apoi să necesite ridicare. De obicei, când se face ridicarea sânilor cu implant, se schimbă şi implantul”.

La rândul ei, Mihaela avea să sesizeze chiar în emisiune că apariţia ei în costum de baie, în direct, a fost oarecum deplasată.

“Uite cum mă fac eu de râs. Am primit un cadou aşa de frumos şi eu sunt în costum de baie, adică în sutien.

O să mă laud cu ceva acum. Am primit o veste grozavă: majestatea sa Regele Mihai a decis să mă decoreze.

Pe 26 iunie voi primi o medalie de onoare din partea lui”, a spus aceasta.

Şi ele au sânii lăsaţi şi plini de cicatrici!

Laurette Atindehou

După ce a adus-o pe lume pe micuţa Serena Luce Marie, din cauza alăptatului, sânii mulatrei Laurette s-au “veştejit” şi necesită remodelare.

Laurette a făcut de curând o vizită la KaLil Aesthetic, clinica renumitului medic Kasem Abu Bakr, din zona Dorobanţi din Capitală, acelaşi doctor care a operat-o şi pe Nicoleta Luciu.

Mulatra s-a programat deja la operaţie, ea urmând să-şi pună luna viitoare silcoane de 500 ml. “Am vrut de 600 ml, dar doctorii mi-au spus că sunt prea mari şi nu riscă”, ne-a spus Laurette.

Marina Dina

Fosta blondă a lui Morar şi-a făcut implant de silicon de două ori. Prima intervenţie a fost un fiasco, căci blondei i-a alunecat siliconul sub muşchi de la prea mult efort.

Marina şi-a schimbat implanturile în 2010, îmbunătăţindu-şi sânii cu 350 ml de silicon. Din păcate, şi la această a doua intervenţie s-a ales cu cicatrice inestetice.

Chirurgul estetician Că­­lin Doboş este de părere că greşeala în cazul Marinei a fost că şi-a pus silicoane prea mari.

„Pe viitor, dacă va schimba implanturile, cred că ar trebui unele puţin mai mici, aşa probabil nu vor mai ieşi de sub sân”.

ARTICOLE SIMILARE

Aureliu Surulescu, ROMANUL care a fermecat-o pe Elizabeth Hurley

Antonia are piesa noua “I Got You”

Lindsay Lohan în bikini

realitatea

ROYAL BABY este si urmasul lui Vlad Tepes!

Litera lanseaza colectia de business CEO Must Read

10 motive pentru care interviul e ca sexul

realitatea

Scrie un comentariu