Tabu
lifestyle

CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, a fost cazată într-o rezervă de lux, exact cea în care a stat şi naşa ei, Andra Măruţă, când l-a născut pe David, a beneficiat de asistenţă medicală personalizată 24/24, dar a avut şi multe alte facilităţi.

Când vine vorba despre copilul lui, Pepe nu se uită la bani! El a scos din buzunar peste mai multe mii de euro pentru un abonament VIP la clinica Regina Maria din Capitală, unde a născut, prin cezariană, soţia lui, Raluca (21 de ani). Astfel că, bruneta a beneficiat de condiţii de lux şi a fost tratată regeşte. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu micuţa Maria, care a beneficiat de asistenţă medicală non-stop, dar şi de toate analizele necesare.
„Nu ştiu exact cât am plătit, am luat pachetul VIP şi totul a fost ca la carte. Mi-au făcut şi 10% reducere.Cu Raluca s-au purtat foarte frumos, condiţiile sunt extraordinare. Eu am asistat la naştere, pe Raluca n-au adormit-o, doar au amorţit-o de la jumătatea corpului. Povesteam cu ea când doctorul o tăia pe burtă. Am luat-o pe Maria acasă, o filmez tot timpul. E cuminte, doarme la mine pe burtă. I-am pus şi cameră de filmat cu microfon ca să o monitorizăm tot timpul”, a declarat Pepe, pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 actori, lamentabili în muzică

realitatea

Victoria Beckham: “David m-a ajutat să mă dezbrac”

realitatea

BARMANIADA 2011 a desemnat cel mai rapid barman

Lindsay Lohan… la bară – VIDEO

realitatea

Manifesto: Eduuard Daniel

realitatea

Scrie un comentariu