Home > Lifestyle > Stiri > CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

Raluca Pastrama, sotia lui Pepe, a fost cazată într-o rezervă de lux, exact cea în care a stat şi naşa ei, Andra Măruţă, când l-a născut pe David, a beneficiat de asistenţă medicală personalizată 24/24, dar a avut şi multe alte facilităţi.

Când vine vorba despre copilul lui, Pepe nu se uită la bani! El a scos din buzunar peste mai multe mii de euro pentru un abonament VIP la clinica Regina Maria din Capitală, unde a născut, prin cezariană, soţia lui, Raluca (21 de ani). Astfel că, bruneta a beneficiat de condiţii de lux şi a fost tratată regeşte. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu micuţa Maria, care a beneficiat de asistenţă medicală non-stop, dar şi de toate analizele necesare.
„Nu ştiu exact cât am plătit, am luat pachetul VIP şi totul a fost ca la carte. Mi-au făcut şi 10% reducere.Cu Raluca s-au purtat foarte frumos, condiţiile sunt extraordinare. Eu am asistat la naştere, pe Raluca n-au adormit-o, doar au amorţit-o de la jumătatea corpului. Povesteam cu ea când doctorul o tăia pe burtă. Am luat-o pe Maria acasă, o filmez tot timpul. E cuminte, doarme la mine pe burtă. I-am pus şi cameră de filmat cu microfon ca să o monitorizăm tot timpul”, a declarat Pepe, pentru Click!

Articole asemanatoare
malvina cervenschi la birou
Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă
copil
Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri
cezariană
Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri
schimbările climatice
Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere

Comenteaza acest articol

CAT A PLATIT Pepe pentru nasterea fiicei sale

by   1 min
0