Tabu
lifestyle

Inainte sa moara, un actor de la Hollywood a ucis o femeie si i-a dezmembrat pisica

Iata cateva detalii socante despre actorul Johnny Lewis, care a murit pe 26 septembrie. Lewis, care a aparut in 26 de episoade ale serialului “Sons of Anarchy”, a fost gasit mort pe aleea unei locuinte in care se afla trupul neinsufletit al unei femei in varsta de 81 de ani.

Politistii sustin ca Lewis este cel care a omorat-o si ca, apoi, actorul, aflat sub influenta drogurilor, a cazut de pe acoperis si a murit.
Conform TMZ, inainte ca starul sa o omoare pe femeia in varsta de 81 de ani, i-a ucis, batut si dezmembrat cu mainile pisica .
Nu este insa prima oara cand Lewis a avut probleme cu legea.

In luna ianuarie, Lews a fost arestat pentru atac cu o arma letala si obligat sa se interneze intr-o clinica de dexintoxicare pentru a se trata de dependenta de droguri si alcool.

Problemele starului nu s-au oprit insa aici. In luna februarie, acesta a fost arestat pentru ca a incercat sa intre intr-o casa si a primit o sentinta de 303 zile de inchisoare. A fost pana la urma eliberat pe 21 septembrie, cu doar 5 zile inainte de a muri

Kurt Sutter, creatorul serialului “Sons of Anarchy” a publicat urmatorul mesaj pe Twitter: “Mi-as dori sa pot spune ca sunt socat de intamplarile care au avut loc noaptea trecuta, insa nu este asa. Regret enorm ca o viata nevinovata a aparut in calea lui destructiva”.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga în Vogue UK de octombrie

realitatea

Oana Zavoranu, despre Serban Huidu: “La cum arata trebuie sa fie in azil”

„Arunci cu umbră”, mesajul transmis de artiști despre violența domestică

Andreea Damian

Megan Fox, cea mai proastă actriță în 2009

realitatea

SERGIU NICOLAESCU nu va avea slujba de inmormantare! AFLA de ce! FOTO cu sotia regizorului!

Vaticanul este fan Michael Jackson

realitatea

Scrie un comentariu