Tabu
lifestyle

O fata din Romania prietena cu Pamela si cu Priscilla Presley / FOTO

Visul american – asta trăieşte, de doi ani, modelul Daniela Lupu (27 de ani), o fată simplă din Timişoara. A plecat dintr-o familie modestă din oraşul de pe Bega, iar acum îşi petrece toate zilele printre celebrităţi de talie internaţională şi chiar a legat o relaţie de prietenie cu faimoasa Pamela Anderson si cu fosta sotie a lui Elvis, Priscilla Presley. Frumoasă de pică, cu o pereche de ochi “metalici”, Daniela i-a picat cu tronc unuia dintre cei mai celebri fotografi americani, Christopher Ameruoso, iar în 2010 s-au căsătorit. Daniela a povestit pentru www.cancan.ro totul despre aventura americană şi despre viaţa ei dinainte şi după ce a ajuns în SUA.

“Tot ce am visat a devenit realitate. O realitate frumoasa”, s-a destăinuit Daniela. “Sunt casatorita, am un sot minunat si o soparla, baietelul meu pe nume Elvis. Locuim in Los Angeles, fiecare weekend il petrecem in oras. Am avut un Ford Hot Rod si strabateam strazile in lung si-n lat, dar acum am cumparat un Ford econoline pick-up 1962 pentru a putea iesi mai mult din oras… noua ne plac masinile “clasice” si mai interesante, amandoi suntem fani ai aniilor 50′ – 60′. In general, ne plac lucruri simple, vintage.. acesta este rasfatul nostru de a “cruising cars” prin oras, admirand imprejurarile si a ne opri pentru o gustare pe un canion sau la oceanul Pacific”, mai spune ea.

Datorită jobului soţului său, a avut ocazia să cunoască foarte multe vedete, de la Priscilla Presley până la Celine Dion.

Cu Priscilla lucrăm la un proiect, este un “Elvis Tribute” care va fi gata anul viitor. Muzica lui Elvis este pe placul inimi mele, o voce divina, iar Priscilla imi este foarte draga, o femeie minunata cu care de la primul shooting am ramas prietene, la a doua intalnire primind in dar de la ea un inel din noua ei colectie de bijuterii. Acum recent am avut placerea sa lucram cu cosmonautul Buzz Aldrin, a fost o onoare, nu te intalnesti des cu un om care chiar a fost pe luna“, spune ea.

Cu Pamela Anderson, Daniela are o relaţie şi mai specială: sunt chiar prietene. Anul trecut, au petrecut împreună Thanksgiving Day. Nu s-au mai văzut de ceva vreme, dar vorbesc foarte des la telefon. “Nu am mai vazut-o de ceva vreme pe Pamela, a fost plecată foarte mult anul acesta si acum participa din nou la emisiunea “Dancing with the Stars”. Anul trecut am petrecut impreuna Thanksgiving Day si poate vom reusi si anul asta sa petrecem impreuna, daca timpul ne va permite“, a mai spus Daniela.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Tu ce produse de make-up tii in frigider?

realitatea

Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.

realitatea

EXLUSIV TABU.RO: Interviu Mihai Ristea

realitatea

Fiica lui Sarkozy are nume italian

realitatea

Primele imagini de la nunta lui Justin Timberlake cu Jessica Biel

ANTONIA sarutata cu forta de BUZDUGAN! Iata FOTO incredibile!

Scrie un comentariu