Tabu
Image default
lifestyle

Tu ce produse de make-up tii in frigider?

Cand era mica, o vedeam mereu pe mama cum pune pe rafturile frigiderului fel si fel de sticlute colorate. Creme pentru ochi, lacuri de unghi, etc. Oare acele produse care nu aveau nicio legatura cu mediul culinar isi meritau locul langa cascaval? Cele care au fost in aceasta ipostaza, sa ridice mana sus si sa vedem cata dreptate aveau sau nu mamele noastre.

Ce produse de make-up ar trebui tinute la rece?

Uleiurile: Niciodata sa nu tineti la rece vreun ulei. Fie ca e de corp sau de fata/par. Temperatura rece va actiona in asa fel incat acestea se vor separa si inchega, dar isi vor modifca si compozitia chimicala.

Cremele pentru ochi si serumurile: Mama, ai avut dreptate! Intr-adevar, tinute la rece, cremele de ochi vor reduce pungile, mai ales cand sunt folosite dimineata!

Eye-liner-ul: Doar daca l-ai incalzit in prealabil, poti sa il bagi cateva minute la rece pentru un varf mai tare. Dar daca vrei sa il folosesti in interiorul pleoapei, evita temperatura scazuta.

Produsele organice: Orice este organic trebuie sa stea la frigider! Fii atenta sa verifici data de expirare a produsului. Vor ramane fresh pentru o perioada mai lunga, dar nu la infinit!

Rujul: Daca iti tii rujul la frigider, acesta isi va pierde din hidratare! Verdictul: nu!

Fardul de pleoaple: Fardurile de peoaple, blush-ul si pudrele de fata se pastreaza mai bine in zone uscate, fara expunere la soare, pentru a evita oxidarea produselor si decolorarea pigmentilor.

Parfumul: Doar daca vrei sa persiste… cat mai putin. La temperaturi scazute sau ridicate, substantele chimice se vor altera.

Lacul de unghii: Mama mi-a spus ca pentru o aplicare neteda este bine sa tii lacul de unghii cateva minute la frigider. Dar, acestea sunt inflamabile, astfel existand riscul sa iasa cu scantei la placa electronica a frigiderului!

ARTICOLE SIMILARE

Calendar decembrie-ianuarie

realitatea

Foto sexi cu Kate Moss, considerate riscante

realitatea

Ricky Martin nu se va căsători până când mariajul gay nu va fi legal în Puerto Rico

realitatea

Richard Gere și Bill Clinton cei mai sexi bărbați …

realitatea

Madonna la un pas de măritiș?

realitatea

Sânii lui Kate Winslet, lăudați de Oprah Winfrey

realitatea

Scrie un comentariu