Home > beauty > Tu ce produse de make-up tii in frigider?

Tu ce produse de make-up tii in frigider?

Cand era mica, o vedeam mereu pe mama cum pune pe rafturile frigiderului fel si fel de sticlute colorate. Creme pentru ochi, lacuri de unghi, etc. Oare acele produse care nu aveau nicio legatura cu mediul culinar isi meritau locul langa cascaval? Cele care au fost in aceasta ipostaza, sa ridice mana sus si sa vedem cata dreptate aveau sau nu mamele noastre.

Ce produse de make-up ar trebui tinute la rece?

Uleiurile: Niciodata sa nu tineti la rece vreun ulei. Fie ca e de corp sau de fata/par. Temperatura rece va actiona in asa fel incat acestea se vor separa si inchega, dar isi vor modifca si compozitia chimicala.

Cremele pentru ochi si serumurile: Mama, ai avut dreptate! Intr-adevar, tinute la rece, cremele de ochi vor reduce pungile, mai ales cand sunt folosite dimineata!

Eye-liner-ul: Doar daca l-ai incalzit in prealabil, poti sa il bagi cateva minute la rece pentru un varf mai tare. Dar daca vrei sa il folosesti in interiorul pleoapei, evita temperatura scazuta.

Produsele organice: Orice este organic trebuie sa stea la frigider! Fii atenta sa verifici data de expirare a produsului. Vor ramane fresh pentru o perioada mai lunga, dar nu la infinit!

Rujul: Daca iti tii rujul la frigider, acesta isi va pierde din hidratare! Verdictul: nu!

Fardul de pleoaple: Fardurile de peoaple, blush-ul si pudrele de fata se pastreaza mai bine in zone uscate, fara expunere la soare, pentru a evita oxidarea produselor si decolorarea pigmentilor.

Parfumul: Doar daca vrei sa persiste… cat mai putin. La temperaturi scazute sau ridicate, substantele chimice se vor altera.

Lacul de unghii: Mama mi-a spus ca pentru o aplicare neteda este bine sa tii lacul de unghii cateva minute la frigider. Dar, acestea sunt inflamabile, astfel existand riscul sa iasa cu scantei la placa electronica a frigiderului!

Articole asemanatoare
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
rujul
Și bărbații români au rujul lor și costă 69 de lei
Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

Comenteaza acest articol

Tu ce produse de make-up tii in frigider?

by realitatea   1 min
0