Home > Agenda > stiri > De Sfantul Valentin, arta intregeste dragostea

De Sfantul Valentin, arta intregeste dragostea

De Ziua Indragostitilor, Artmark iti ofera un sfat: cucereste-o din nou! Cum? Simplu. Alege o escapada din monotonia cotidiana intr-un spatiu elegant, istoric, un loc al povestilor numit Palatul Cesianu-Racovita. Odata prinsi in magia palatului, nu va trebui sa te ingrijorezi de lipsa inspiratiei, iti va spune ea ce trebuie sa alegi. De la o selectie armonioasa de martisoare si miniaturi din argint, bijuterii sofisticate ori elegant-minimaliste, la impresionante opera de pictura sau arta decorativa à La Belle Époque, expozitia Licitatiei de Martisor este o sursa de inspiratie aproape inepuizabila de cadouri cu simbol.

Luna februarie aduce in prim-planul pietei romanesti de arta cel mai asteptat eveniment din prima parte a anului: Licitatia de Martisor. Astfel, in pragul sarbatorilor de Dragobete, Martisor si Ziua femeii, Artmark te ajuta sa gasesti cadoul care iti reprezinta cat mai autentic emotiile.

Fiecare doamna sau domnisoara, care apreciaza minutiozitatea creatiilor din argint sau aur si care crede in magia unui totem vestitor de primavara, va fi magulita de un astfel de dar si fermecata de ineditul si singularitatea unui martisor Artmark

Articole asemanatoare
Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari
Idei inedite de cadouri pe care le poți face la un botez
Idei de cadouri de 8 Martie pentru femeile foarte ocupate
Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

Loading...

Comenteaza acest articol

De Sfantul Valentin, arta intregeste dragostea

by   1 min
0