Home > Agenda > stiri > Paris Hilton, furioasă pe paparazzi

Paris Hilton, furioasă pe paparazzi

Paris Hilton a fost scoasă din minți de paparazzi după ce aceștia au reușit să o fotografieze purtând doar un minicostum de baie. Ne întrebăm ce mai contează aceste poze când toată lumea a văzut-o goală pușcă făcând sex… Oricum, vedeta a postat pe twitter un anunț în care le sfătuiește pe celelalte celebrități să fie cu ochii în patru: "Fiți atenți. Nu veți știi niciodată când un paparazzo pervers se va da drept pescar pe o barcă în mijlocul oceanului".

Momentan, Paris se relaxează pe un yacht, acolo a fost surprinsă în costum de baie, în Sardinia alături de câțiva prieteni și sora ei, Nicky. Grupul se simte ca în Rai pe ambarcațuinea respectivă care este cea mai mare și mai luxoasă oriunde ar ancora. De altfel, Paris a trecut repede peste incidentul cu paparazzii și a postat, tot pe twitter, un anunț mult mai plin de optimism: "Tocmai am terminat de făcut cumpărături la Prada, Versace, Roberto Cavalli și câteva magazine mici și drăguțe. Mă întorc pe yacht să văd un film".

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
PARIS HILTON – incredibil de sexy si …eleganta in bikini! Galerie FOTO!
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Loading...

Comenteaza acest articol

Paris Hilton, furioasă pe paparazzi

by realitatea   1 min
0