Home > Lifestyle > Un cuplu de negri a adus pe lume o fetiță albă

Un cuplu de negri a adus pe lume o fetiță albă

Nounăscuta Nmachi Ihegboro a devenit încă din primele secunde de viață un adevărat miracol în lumea geneticienilor. Micuța este blondă și cu ochi albaștri în ciuda faptului că ambii ei părinți naturali sunt de culoare și nici unul dintre strămoșii lor recenți nu a fost măcar mulatru. Tatăl fetiței a povestit că imediat după naștere a avut suficient simț al umorului să se întrebe dacă este al lui, iar prima întrebare care i-a venit în minte a fost: "Cum naiba????". El a adăugat imediat că este sigur că este fiica lui pentru că soția îi este 100% fidelă.

În plus, medicii care s-au ocupat de sarcină și naștere au mărturisit că, și în cazul în care tatăl ar fi fost alb, copilul NU avea cum să se nască așa și că micuța nu este albinoasă. O explicație concretă a acestui fenomen nu a apărut încă. O primă ipoteză a fost că o genă străveche aflată în ADN-ul unuia dintre părinți s-ar fi putut activa în cazul lui Nmachi. O altă variantă, mult mai plauzibilă, ar fi cea a unei mutații genetice pe care experții nu o pot explica deocamdată.

Nu este primul caz de acest gen în Anglia. În 2005 o mamă a adus pe lume doi gemeni, unul alb și unul negru, dar ambii părinți erau mulatrii, așa că, în cazul lor, există o explicație. În 2002, un cuplu caucazian a adus pe lume doi gemeni asiatici, dar acest fapt s-a datorat unei greșeli a personalului băncii de spermă la serviciile căreia aprelaseră cei doi. 

 

Articole asemanatoare
Dansul, extrem de benefic pentru sănătate
O singură țigară ne poate afecta grav sanatatea
Milioane de femei din întreaga lume suferă din cauza pantofilor cu toc
A apărut crema contraceptivă

Loading...

Comenteaza acest articol

Un cuplu de negri a adus pe lume o fetiță albă

by realitatea   1 min
0