Tabu
lifestyle

MONICA GABOR, cu si fara machiaj! 6 FOTO noi!

Mr. Pink, iubitul chinez al  Monicai Gabor, câştigă tot mai mult teren pe piaţa  publicitară din Statele Unite, unde are practic Los Angeles-ul la  picioare. Iubitul fostei doamne Columbeanu e sponsorul unei legendare  echipe americane de baseball: LA Dodgers! În plus, mai nou, Moni a anunţat pe  Facebook: “Mr. Pink Beverages, cel mai mare sponsor al evenimentului caritabil  Summer Spectacular by The Brent Shapiro Foundation”.

Monica Gabor a luat parte la acest eveniment caritabil, în Los Angeles, în urmă cu doar câteva zile, seară în care a scos la licitaţie o rochie Roberto Cavalli,  dăruită de iubitul chinez, şi care s-a vândut cu 7.000 de dolari. Ea a postat pe Facebook şi câteva fotografii de la eveniment, în care apare  îmbrăcată foarte elegant, dar aproape nemachiată. Dacă şi-a aplicat un fond de  ten sau puţină mascara este foarte greu de determinat, la cât de palidă pare,  astfel că Moni pare că a ieşit pe uşă cu faţa perfect naturală.

Nevoia de reclamă devine din ce în ce mai mare, aşa că Moni nu are decât să stea în lumina reflectoarelor pentru a filma pentru Mr. Pink. Ceea ce a şi  făcut, de curând, în Los Angeles. Monica Gabor a postat, pe pagina comună a ei şi a lui Mr. Pink de pe Facebook, câteva fotografii de la ultima filmare, care a  avut loc în Los Angeles. Moni apare alături de Max Ryan, actorul din “Sex  and the City 2”, e sexy, pare naturală şi arată mai bine ca niciodată.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson vrea să adopte

realitatea

ANCA PANDREA despre Iurie Darie: “Nu am reusit sa…”

Concert Patrice pe 23 iunie

realitatea

Ce spun nominalizaţii la Oscarurile de anul acesta despre… nominalizări

realitatea

Adrian Nastase a lasat BILET DE ADIO. “Imi pare rau ca trebuie sa asistati la asa ceva”

Recicloniada, vineri, în piața George Enescu

realitatea

Scrie un comentariu