Tabu
Image default
lifestyle

Recicloniada, vineri, în piața George Enescu

Pet-uri, teancuri de hârtie, sticle, tonere și cartușe de imprimantă, becuri sau electronice și electrocasnice uzate, toate sunt așteptate cu recipientele de colectare deschise, pentru a constitui biletul de intrare al bucureșteanului la Recicloniada. În plus, o pereche de căști uzate poate contribui la o reducere substanțială pentru achiziționarea unei perechi de căști noi.

Toate acestea pentru un proiect amplu de colectare a tuturor tipurilor de deșeuri reciclabile pe care Apa Nova București, în parteneriat cu Primăria Muncipiului București și cu sprijinul Romprest, îl oferă în cadrul campaniei „Tu faci Bucureștiul”. Astfel, locuitorii capitalei se vor putea informa asupra modalităților prin care pot să ajute orașul să fie mai curat, mai frumos și mai ecologic.

Sub sloganul „Ziua reciclezi, noaptea te distrezi”, evenimentul strânge un număr impresionant de asociații și ONG-uri dedicate, care au dorit să devină partenere: Eco-Rom, Ecoteca, ViitorPlus, Let’s Do It, Romania!, Desculț în iarbă, Green Revolution la care se adaugă magazinul H2O Shop.

Începând cu ora 12:00, reprezentanții acestora vor oferi informații, își vor prezenta proiectele și modalitățile de colectare pe care le pun la dispoziție, vor organiza concursuri pentru cei mai eco bucureșteni și vor anima spiritul civic al locuitorilor din Capitală.

De la ora 19:00, atitudinea eco este răsplătită cu muzică de calitate: Dj Dan Bazix si Dj  Dudawles vor încălzi atmosfera în ritmuri de Drum&Bass, iar de la ora 21:00 trupa Sistem, recunoscută pentru implicarea în acțiunile ecologice, va oferi un concert tuturor bucureștenilor prezenți.

ARTICOLE SIMILARE

Christina Aguilera a fost arestată

realitatea

BASESCU nu-l gratiaza pe BECALI! Au fost parteneri de sprit…

Afla de ce Mihaela Radulescu a refuzat sa participe la “Dansez pentru tine”!

Cum se simte Bucurestiul intr-o zi: Trei – parcul Kiseleff

realitatea

Cast-ul “Sex and The City” în formulă completă, la filmări

realitatea

George Clooney nu intră în politică pentru că se droga în tinerețe

realitatea

Scrie un comentariu