Tabu
lifestyle

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel, pierderi de peste 1,5 milioane de euro


Cinci proprietăţi ale deputatului Cristian Boureanu şi ale soţiei sale vor fi scoase la vânzare la sfârşitul acestei luni, după ce politicianul nu a achitat mai multe credite, iar băncile l-au chemat, rând pe rând, in instanţă.

Astfel, pe 31 octombrie va fi organizată o licitaţie la care vor fi vândute cinci proprietăţi care aparţin soţilor Boureanu, dar şi fratelui acestuia, valoarea acestora depăşind 1,5 milioane de euro.

Necazurile tânărului politician au început în urmă cu doi ani, atunci când o bancă a demarat la Judecătoria Sectorului 1 un proces de executare silită împotriva lui şi a soţiei, care luaseră în anul 2007 două credite totalizând un milion de euro. De atunci, somaţiile au început să curgă, iar Boureanu şi Pelinel au primit citaţii de la aproape toate judecătoriile din Bucureşti, din partea mai multor bănci. Împrumuturile au ajuns la scadenţă, iar băncile s-au adresat instanţei de judecată, după ce iniţial l-au somat pe politician, solicitând executarea silită a garanţiilor depuse la bancă. Inevitabilul s-a produs, iar executorii judecătoreşti au scos la licitaţie publică, care va avea loc pe 31 octombrie, cinci proprietăţi, a căror valoare adunată (potrivit preţului de pornire al licitaţiei) depăşeşte 1,5 milioane de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Nicolas Cage a fost arestat

realitatea

Angelina Jolie practica sadomasochismul în tinerețe – FOTO

realitatea

Carmen Harra: “Elodia a fost transata si aruncata in apa”

J Lo nu vrea ca Marc Antony să o vadă când face sex

realitatea

Twilight Saga : Eclipse vs. Cold Souls / Vampirii sunt material de videoclip.

realitatea

Afla ce actrita a fost sursa neintelegerilor dintre Diana si Ducu Ion!

Scrie un comentariu