Home > Lifestyle > Stiri > Vedete BATUTE de iubiti. Rodica Miron e ultima pe lista

Vedete BATUTE de iubiti. Rodica Miron e ultima pe lista

Dupa Bianca Dragusanu, care a fost bagat in coma, Daniela Crudu, Andreea Spataru, Andreea Tonciu sau Madalina Pamfile, Rodica Miron – asistenta lui Morar a “Răi, da’ buni”, de la Antena 2 – a fost agresata de fostul iubit.

Conform nefiltrat.ro, vedeta ar fi fost “ciufulită” de fostul iubit, Robert, pentru că, imediat după despărţirea lor, acesta a surprins- o cu alt bărbat.

Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos, a fost si victima fostului ei iubit, fotbalistul Mihai Costea. Conform unor declaraţii făcute publice, stelistul ar fi bătut-o pe Cruduţa destul de rău din cauza geloziei, după care ar fi ars-o cu ţigara.
Andreea Spătaru, una dintre cele mai frumoase asistente TV de la “Neaţa” cu Răzvan şi Dani (Antena 1), a fost bătută în plină stradă de fostul ei iubit, controversatul afacerist Ion Boschet.
Nici Andreea Tonciu nu a scăpat “nealtoită”. Pentru că are limba ascuţită şi nu tace o clipă, iubitul ei, Nicolae Mitea, a pălmuit-o.
Mădălina Pamfile a fost şi ea subiectul unor corecţii fizice dure, bruneta povestind că a fost tăiată pe mână, cu o lamă, de iubitul ei, fotbalistul Gabi Matei.
În adolescenţă, Bianca Drăguşanu s-a îndrăgostit de un bărbat mult mai în vârstă ca ea, numai că iubirea dintre cei doi s-a sfârşit prost. Bianca a fost bătută de acel bărbat atât de tare, încât a stat în comă câteva zile.

Articole asemanatoare
Cornelia Catanga, batuta intr-un restaurant din Bucuresti! A primit un scaun in cap
Andreea Esca, bătută cu cureaua: «Era foarte sever»
IMAGINI ŞOCANTE cu Mihaela Rădulescu SNOPITĂ-N BĂTAIE, chiar în faţa fiului său (VIDEO)
Fostul sot al Antoniei are o noua iubita! E o blonda sexy din showbiz

Comenteaza acest articol

Vedete BATUTE de iubiti. Rodica Miron e ultima pe lista

by   1 min
0