Tabu
Image default
lifestyle

Vedete BATUTE de iubiti. Rodica Miron e ultima pe lista

Dupa Bianca Dragusanu, care a fost bagat in coma, Daniela Crudu, Andreea Spataru, Andreea Tonciu sau Madalina Pamfile, Rodica Miron – asistenta lui Morar a “Răi, da’ buni”, de la Antena 2 – a fost agresata de fostul iubit.

Conform nefiltrat.ro, vedeta ar fi fost “ciufulită” de fostul iubit, Robert, pentru că, imediat după despărţirea lor, acesta a surprins- o cu alt bărbat.

Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos, a fost si victima fostului ei iubit, fotbalistul Mihai Costea. Conform unor declaraţii făcute publice, stelistul ar fi bătut-o pe Cruduţa destul de rău din cauza geloziei, după care ar fi ars-o cu ţigara.
Andreea Spătaru, una dintre cele mai frumoase asistente TV de la “Neaţa” cu Răzvan şi Dani (Antena 1), a fost bătută în plină stradă de fostul ei iubit, controversatul afacerist Ion Boschet.
Nici Andreea Tonciu nu a scăpat “nealtoită”. Pentru că are limba ascuţită şi nu tace o clipă, iubitul ei, Nicolae Mitea, a pălmuit-o.
Mădălina Pamfile a fost şi ea subiectul unor corecţii fizice dure, bruneta povestind că a fost tăiată pe mână, cu o lamă, de iubitul ei, fotbalistul Gabi Matei.
În adolescenţă, Bianca Drăguşanu s-a îndrăgostit de un bărbat mult mai în vârstă ca ea, numai că iubirea dintre cei doi s-a sfârşit prost. Bianca a fost bătută de acel bărbat atât de tare, încât a stat în comă câteva zile.

ARTICOLE SIMILARE

Orașul animalelor

realitatea

Fiul doamnei ministru Plăcintă ar putea fi gay. Așa, și?

realitatea

Pudsy, câinele care da din fund ca un om (VIDEO FUNNY)

Spice Girls s-ar putea reuni din nou

realitatea

Nuntă spontană pentru cuplul Jolie-Pitt

realitatea

Top 5 cele mai detestate vedete de la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu