Tabu
lifestyle

Credeai ca participantele la MISS sunt proaste? Uite ce a putut sa zica concurenta asta

Aceasta frumoasa femeie, venezueleanca Irene Sofía Esser Quintero, detinatoarea titlului de miss din tara ei pe anul 2011 si totodata a formelor perfecte 90-60-90, a dat un raspuns halucinant care i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Venezueleanca a fost intrebata daca ar putea sa dea o noua lege si care ar fi aceea. Cu toate ca avea un translator langa ea, Irene a decis sa dea un raspuns in engleza. Rezultatul a fost…

Varianta in engleza – “I think that any leys there are in Constitution or in life, are already made. I think that we should have, uh, a straight way to go in our similar, or, eh, in our lives as is this. For example, I’m a surfer, and I think that the best wave that I can take is the wave that I wait for it. So please do our only, eh, law that we can do. Thank you, Vegas!”

Varianta in romana tradusa (cu greu) cuvant cu cuvant – “Eu cred ca orice lage care exista in Constitutie sau viata este deja facuta. Cred ca ar trebui sa avem, uh, o cale dreapta pentru a merge in similara noastra, sau, eh, in vietile noastre precum e asta. De exemplu, eu sunt surfer si cred ca cel mai bun val pe care trebuie sa-l iau este valul pe care il astept. Asa ca va rog faceti singura noastra lege pe care putem s-o facem. Multumesc, Vegas!”

ARTICOLE SIMILARE

ARNOLD se pupa cu o fata mai tanara cu 39 de ani! FOTO

Cei mai ciudati pantofi din lume (FOTO)

realitatea

Melanie Griffith – anii nu au iertat-o

realitatea

Patrick Swayze: Sunt condamnat la moarte

realitatea

Gisele Bundchen s-a căsătorit în secret – VEZI FOTO

realitatea

Dilema din Esquire

realitatea

Scrie un comentariu