Tabu
lifestyle

Concurenta LOREDANEI se dezbraca pe net! ANA-MARIA ALEXE in fotografii NUD!

Ana Maria Alexie (18 ani), una dintre cele mai frumoase concurente de la “Vocea României” (PRO TV), simţea nevoia să-şi găsească prieteni pe site-urile de matrimoniale. Ca să fie sigură că-şi întâlneşte rapid jumătatea, Ana Maria şi-a postat câteva fotografii foarte îndrăzneţe.

Un fost “amic” al tinerei cântăreţe a trimis la www.libertatea.ro câteva ipostaze de pe un site matrimonial, prin intermediul căruia Ana Maria îşi căuta jumătatea. Solista, care a lăsat o bună impresie la “Vocea României”, însă a ratat intrarea în semifinale, se descrie pe site ca “un om simplu, care nu doreşte decât atenţie şi iubire”, iar în privinţa aspectului, comentează: “Arăt destul de bine pentru vârsta mea şi gândesc la fel de bine”. La rubrica “În căutare de…”, Ana Maria dă un răspuns care lasă loc de interpretări: “Caut bărbaţi sau cupluri (!!!) pentru o relaţie stabilă, doritori de nebunii!”.

Tânăra din echipa Loredanei n-a mai folosit contul de aproape o jumătate de an, semn că, odată cu participarea la concursul de la PRO TV, nu a mai fost nevoită să-şi caute admiratori pe internet. Fiindcă era minoră, bruneta de 17 ani a recurs la un tertip pentru a se putea înscrie pe site- urile destinate adulţilor: şi-a modificat data naşterii, “îmbătrânindu- se” cu doi ani. În loc de 10 ianuarie 1995, ea a declarat că este născută pe 10 ianuarie 1993. Dându-se consumatoare de alcool şi fumătoare, tânăra spune că mănâncă “orice”, că are ca hobby-uri muzica, arta, istoria, gimnastica aerobică, drumeţiile, teatrul, dar şi… gătitul.

Nici Mihai Petraiche (27 de ani) concurentul care a s-a clasat pe locul doi la ediţia din 2011 a concursului “Românii au talent”, nu a fost prea cuminţel. Vestea că el a făcut adevărate show-uri erotice pentru un site destinat homosexualilor i-a uimit pe fanii emisiunii. Însă fostul concurent a lămurit imediat problema: “Am făcut videochat în perioada în care am fost accidentat, pentru că am fost nevoit să îmi câştig într- un fel existenţa. Mi-am asumat acest lucru şi cred că această perioadă din viaţa mea nu exclude şi nu anulează calităţile mele de dansator, pentru care am fost apreciat”.

Mai mult: Concurentă de la “Vocea României”, goală pe net | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Dieta care te fereşte de cancerul mamar

Afla de ce Mihaela Radulescu a refuzat sa participe la “Dansez pentru tine”!

DIVORTUL lui Alex Velea, AMANAT! De ce nu se mai desparte cantaretul de sotia lui!

Imagini inedite de la nunta lui TEO

Hochland lansează Delicii Calde Bruschetta

Kim Kardashian va cheltui un milion de dolari pentru nasterea primului copil!

Scrie un comentariu