Tabu
lifestyle

CRISTINA TOPESCU, fosta iubita, despre divortul lui STEFAN BANICA

Stefan Banica isi batea partenerele? S-au scris mii rânduri despre comportamentul violent al lui Ştefan Bănică pe care l-ar fi avut în căsniciile anterioare, iar zvonurile nu au încetat să apară, deşi nu a apărut nici o dovadă clară că artistul ar fi fost violent. Cristina Ţopescu, o fosta iubita istorica a artistului, a luat poziţie şi a vorbit despre divorţul lui Ştefan Bănică jr.
După ce numele ei a fost legat de divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr., Cristina Ţopescu a scris un text în care a clarificat unele lucruri.
“Mă uit cum se devorează hălci din viața a doi oameni care acum, după ce au stat niște ani împreună, se despart. Nu e o tragedie, nu? Oamenii se despart în ziua de azi așa cum, pe vremuri, se întâlneau la un five o’clock. Dar poate că e totuși un lucru trist, mai ales când e vorba și de un copil. Nu? Nouă, românilor, nu ne ajung întâmplările și viață noastră, ne tragem seva și înflorim când ne putem înfrupta, plescăind de plăcere, din ce fac alții. Iar voi, dragi colegi, știți asta”, a scris prezentatoarea tv intr-un editorial pentru altphel.ro.
Aceasta a avut un mesaj si pentru ziaristii de la tabloide: “Voi, dragi colegi ziariști de tabloid, seduși de picanterii din viața Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, eludați întâmplarea de viață cu nenumăratele ei sensuri în care publicul se poate regăsi, poate, mai mult decât într-o zeamă chioară de bârfe soioase. Poate fi vorba, de exemplu, de o despărțire, o nouă despărțire, a câta despărțire…de care auzim. Am putea vorbi, plecând de la caz, despre criza cuplului în general, despre cuplul pe cale de dispariție, despre cupa cu cucută a celebrității sau despre fascinația banului și a puterii, despre noi, presa și despre felul in care reflectăm asemenea subiecte, despre gusturile tot mai ieftine, în perfect acord cu prestația noastră, ale telespectatorului român, care, bietul, nu are de ales când se uita la televizor”.

Mai mult: Cristina Ţopescu a vorbit despre divorţul lui Ştefan Bănică jr. Vezi ce a spus prezentatoarea tv! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Hudson a slăbit 30 de kilograme

realitatea

Ghici cine!

realitatea

Mircea Badea, GOL pe internet! “Arata foarte bine pentru varsta lui!”

MUST SEE: Milano

realitatea

Punk kid, Angelina Jolie

realitatea

Brad și Angelina se mută la Veneția

realitatea

Scrie un comentariu