Home > Vedete > ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

ANDREEA MARIN este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Iata 33 dovezi!

Aceasta s-a facut cunoscuta prin intermediul emisiunii tv „ Surprize, surprize”, o emisiune cu povesti de viata ale unor oameni cu probleme financiare ori de sanatate. Dupa ce aceasta emisiune i-a adus succesul dorit, fiind cel mai urmarit spectacol de teleziviune din Romania 9 ani la rand, aceasta si-a continuat carieta in media devenind moderator al emisiunii „Pretuieste viata!”.  Este imaginea unor mari linii de cosmetice precum L’Oreal, Garnier dar si a case ide bijuterii Cartier.

Andreea Marin este prima jurnalista din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro si care a facut totoodata si un documentar despre acesta „Kilimanjaro 2001”, prezentat la Tvr si bucurandu-se de cea mai mare audienta la 1 decembrie 2001. A fost timp de doi ani reporter special al TVR la Los Angeles la decernarea premiilor Oscar. Un alt mare succes pe plan profesional este linia de hainute pentru copii realizata alaturi de designerul Irina Schrotter, in 2009, numita „Violet by Andreea Marin, in care a prezenta un body extensibil. Aceasta ultima piesa a fost premiata la Salonul International de inventii de la Geneva cu o medalie de aur. Este totodata director editorial al „Revistei Business Woman Magazine.”

Pe plan personal, viata Andreei Marin a fost una agitata. A fost casatorita timp de 5 ani cu Cristian Gheorghita, in prezent director de marketing la PrimaTV. Dupa divortul cu acesta, se casatoreste cu cantaretul Stefan Banica Jr., alaturi de care are o fetita pe nume Violeta. Dupa 7 ani de casatorie divorteaza de acesta, gurile rele sustinand ca din cauza presupusei relatii extra-conjugale pe care artistul o avea dar si a exceselor sale de furie. In prezent, Andreea Marin se declara o femeie implinita, casatorita fiind cu doctorul Tuncay Öztürk.

Surse foto: Tabu.ro, stl.ro, Maxim, libertatea.ro, click.ro, alte surse.

Vezi si:

Gina Pistol a pozat supersexy: http://www.tabu.ro/gina-pistol-a-pozat-supersexy/

Andreea Marin – pictorial sexy intr-o revista pentru barbati: http://www.tabu.ro/andreea-marin-pictorial-sexy-intr-o-revista-pentru-barbati-foto/

Interviu Alina Eremia: http://www.tabu.ro/sexy-pe-scena-in-largul-ei-acasa-interviu-alina-eremia/

 


1 Response

Comenteaza acest articol

ANDREEA MARIN – cat de sexy e! Galerie 33 FOTO!

by realitatea   1 min
1