Tabu
lifestyle

Un “gentleman”: GERARD BUTLER despre PRIMA PARTIDĂ DE SEX cu MĂDĂLINA GHENEA!


Într-un interviu acordat lui Howard Stern, Gerard Butler a povestit cum a întâlnit-o pe Mădălina la lansarea unei galerii de artă. După ce au petrecut o noapte împreună în apartamentul actorului, Mădălina probându-i câteva dintre pălăriile din colecție, scoțianul i-a spus că vrea să o mai vadă și că, într-o zi o va vizita la Milano, unde locuiește modelul român. Și se pare că s-a ținut de cuvânt.

”Vorbea la telefon cu sora ei, am sunat-o și i-am spus că sunt în Milano și a luat-o razna”, povestește Gerard Butler moderatorului, căruia îi spusese că primadată a vâzut-o la lansarea unei galerii, stând de vorbă cu un amic.

”Cum de prietenul tău ”nu i-o trăgea”?”, l-a întrebat Howard Stern pe Butler, fără ca actorul să pară deranjat de faptul că în acești termeni vorbea despre iubita lui.

”El are iubită”, a răspuns Gerard.

”Și te-ai urcat în avion, ai ajuns la Milano și când a văzut că ai făcut atâta efort pentru ea, atunci i-ai tras-o, nu?”, a întrebat realizatorul.

Răspunsul scoțianului nu s-a lăsat așteptat. A râs cu gura până la urechi și i-a spus lui Stern: ”Da”, după care a adăugat că au mai existat câteva întâlniri în timpul festivalului de film de la Cannes.

”Am mers la Cannes împreună, după care am mers într-o vacanță în Scoția, am stat numai în pat, în cameră, cazați la castel”, a adăugat Gerard.

”Te vei însura cu ea?”, a mai fost întrebat starul.

”Nu”, a spus el. ”Totuși, vorbim despre mine”, a completat el.

ARTICOLE SIMILARE

Gabi Cristea il ataca pe fostul sot: “A divortat de mine acum, cand conturile mele sunt goale”

Ce produse de lux sunt cu adevărat cele mai bune cadouri de Crăciun?

Tabu Tabu

Stresul bun și stresul rău

realitatea

SCANDAL! A aparut un presupus FIU al lui Sergiu Nicolaescu! …Dar CNP-ul e al unui ziarist de televiziune!

realitatea

Premiile PRO-Gopo: pretenţii de Oscar, organizare de Baloteşti

Caravana COOL MODEL 2008

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu