Tabu
lifestyle

STEFAN BANICA o desparte pe ANDREEA MARIN de medicul turc

Chiar dacă părea că relaţia ei cu Tuncay Ozturk (27 de ani) merge cum nu se poate mai bine, Andreea Marin (38 de ani) a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de acesta. Ea şi-a explicat decizia invocând presiunea pe care presa o exercita asupra relaţiei. Se pare însă că a fost mai mult de-atât. Ştefan Bănică a dat de înţeles că nu priveşte cu ochi buni felul în care fosta soţie şi-a refăcut viaţa după divorţul din urmă cu doar câteva luni.

După şapte ani de căsnicie în care păreau cuplul perfect, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună punct poveştii lor de iubire şi să divorţeze. Un anunţ simplu pe Facebook, la începutul lunii ianuarie, a consfinţit hotărârea lor.

O femeie liberă, dar nu de tot

În timp ce cântăreţul s-a concentrat pe cariera lui şi a încercat să uite de separare prin muncă, „Zâna” a ales să-şi vindece rănile alături de un bărbat cu 12 ani mai tânăr, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Erau fericiţi împreună, iar Andreea se transforma uşor-uşor în femeia de altădată: se apucase de dietă, mergea la saloanele de înfrumuseţare şi era mereu cu zâmbetul pe buze. Revenea la viaţă.

La polul opus, Ştefan Bănică. Fotoreporterii Click! l-au surprins aproape mereu trist, îngândurat, fără nici un chef să socializeze. Ca o dovadă a sentimentelor care îl încearcă, acesta a acordat o declaraţie pentru Antena 1 care a trădat suferinţa lui şi a generat noi discuţii pe marginea divorţului.

„Drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie au trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre. Din respect pentru fiica mea, nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus artistul.

În plus, parcă într-o încercare disperată de a nu fi scos şi mai mult din viaţa Andreei, acesta i-a interzis să părăsească ţara cu micuţa Violeta, fetiţa lor. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit acest lucru la Happy Hour, chiar luni.

“Vrem să mergem în Turcia. Am nevoie de un timp, doar noi două, dar încă aştept acordul lui Ştefan. Ştie că vrea să mergem, dar deocamdată nu primesc acordul, deşi i-am spus în repetate rânduri”, a declarat aceasta.

Şi se pare că refuzul lui Ştefan Bănică de a o lăsa pe Violeta să meargă în vacanţă în Turcia alături de mama ei a avut efectul scontat. La doar două zile după ce a mărturisit că fostul soţ nu îi dă acordul pentru a-şi duce fetiţa în Turcia, Andreea Marin a anunţat că relaţia ei cu Tuncay Ozturk a ajuns la final. Motivul oficial: presiunea mediatică.

ANDREEA MARIN a postat pe Facebook un mesaj în care explică motivele acestei decizii.

“Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”, a scris Andreea Marin, la mai mult de jumătate de oră după anunţul lui.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake nu s-a împăcat cu Jessica Biel

realitatea

A apărut o nouă categorie de femei

realitatea

Ce se intampla cu Facebook dupa ce mori?

realitatea

BARMANIADA 2011 a desemnat cel mai rapid barman

Mama Antoniei (46 de ani) are iubit in varsta de 24 de ani!

Învaţă să citeşti rapid: Curs de Citire Fotografică

realitatea

Scrie un comentariu