Tabu
lifestyle

Alexandra Stan are probleme noi de sanatate! A fost internata la un spital din Bucuresti

Alexandra Stan inca mai colinda prin spitale pentru a face investigatii. Cantareata pare inca sa nu-si fi revenit complet dupa ce a fost batuta mar de managerul ei, Marcel Prodan.

In urma cu cateva saptamani, Alexandra Stan a facut public faptul ca ar fi fost snopita in bataie de managerul ei, Marcel Prodan. Ei bine, se pare ca loviturile au fost destul de puternice, dupa cum au constatat medicii in urma mai multor investigatii facute in spitalul din Constanta. Dupa analize amanuntite, doctorii au dat verdictul ca Alexandra are grave probleme cu auzul, vederea, dar si cu rinichiul in care a fost lovita (Alexandra s-a nascut cu un singur rinichi – n.r.).
WOWbiz.ro a aflat ca solista a fost adusa in Bucuresti pentru mai multe investigatii de specialitate. Alexandra Stan a fost internata cateva zile la Spitalul Panduri din Capitala pentru a face analize amanuntite la gat. Se pare, insa, ca problemele ei cu vocea nu ar avea nicio legautura cu deja-celebra bataia pe care sustine ca a incasat-o de la Marcel.

ARTICOLE SIMILARE

Ungurii au tradus hitul verii in Romania. Cum sună “VARA NU DORM” în maghiară!

Ghici cine

realitatea

Romania a devenit o piata-cheie pentru companiile straine de televiziune

realitatea

Jerry Hall: “Este bizar să faci sex cu un bărbat de vârsta copiilor tăi”

realitatea

NUNTA Teo: AFLA melodia pentru dansul miresei si MENIUL nuntii / FOTO: Teo, Iosef, copiii lor

Coana Inna biciclista! Uite ce fund mare are in colanţi

Scrie un comentariu