Tabu
lifestyle

NUNTA Teo: AFLA melodia pentru dansul miresei si MENIUL nuntii / FOTO: Teo, Iosef, copiii lor

N-au mai avut răbdare şi şi-au pus verighetele pe degete!  “Valsul miresei” îi dă mari bătăi de cap lui Teo! Ascultă aici melodia favorită pentru startul petrecerii de nuntă!
După ce au pasat organizarea nunţii lor în grija naşei de cununie şi şi-au comandat ţinute cu dichis la creatori de marcă, Teo Trandafir şi viitorul ei soţ, Constantin Iosef, se poticnesc într-un cântec. De câteva zile, cei doi viitori miri nu reuşesc să-şi aleagă melodia reprezentativă, piesa de deschidere, pe care vor dansa împreună şi care va da startul distracţiei la nunta lor.
Teo şi Costi se vor căsători anul acesta, pe 2 iunie, dar şi-au pus deja verighetele pe deget!
Din informaţiile noastre, la început, cei doi viitori miri au alcătuit împreună o listă cu melodiile lor de suflet. După ce au ascultat, s-au contrazis şi fiecare a venit cu argumentele lui, ba că piesa e prea ritmată, ba că nu merge dansată în doi, ba că versurile nu sunt sugestive, Teo şi Costi au reuşit să alcătuiască un top zece melodii preferate. Conform informaţiilor sosite pe adresa [email protected], printre acestea s-au numărat cinci piese româneşti şi cinci franţuzeşti, una dintre acestea – “Ce soir mon ange”, interpretată de Roch Voisine, având toate şansele să fie desemnată câştigătoare. Aceasta este o melodie de dragoste, cu versuri calde şi totodată puternice, în care se vorbeşte despre iubirea eternă.
Contactată de CANCAN, Teo Trandafir a izbucnit în râs, recunoscând că într-adevăr a avut probleme în alegerea unei melodii potrivite, cea pe care va dansa “valsul miresei”, alături de mirele ei. “Aşa este. Au fost zece, printre care şi piese cântate de trupele Holograf, Proconsul sau Taxi, şi au rămas cinci. Cinci cântece de dragoste franţuzeşti. El este unul dintre puţinii oameni care vorbesc limba franceză la perfecţie, limbă pe care eu o consider cea mai melodioasă. Probabil nu toţi cei de la mese vor înţelege versurile”, ne-a mărturisit Teo, menţionând însă că dintre cele cinci piese franţuzeşti nu a reuşit să o aleagă pe cea reprezentativă. Simplă şi mizând pe inspiraţia de moment, Teo nu-şi face probleme nici în privinţa paşilor de dans. “Ne bazăm unul pe altul şi ne prăpădim de râs gândindu-ne cum o să iasă. Nu am luat ore de dans, nu ne antrenăm, nu repetăm. Ce ar fi fost să mergem la Mihai Petre să ne înveţe cum să mă frângă pe genunchi? Nu că nu mi-ar plăcea Mihai Petre, dar trebuie să-ţi cunoşti limitele. Noi o să dansăm în picioare. Am văzut şi eu dansuri în care el o zvârlea pe ea ca pe yo-yo. Eu, dacă aş putea să dansez aşezat, aş face-o! Acum, e suficient că o fac pe tocuri”, ne-a declarat Teo Trandafir în stilul său caracteristic. Deşi mai sunt doar 15 zile până la nunta ei, vedeta de la Pro TV demonstrează că nu şi-a pierdut hazul şi nu a fost afectată de nervozitatea şi tensiunea specifică mireselor aflate în febra pregătirilor.
Mâncarea servită la marele eveniment, care va avea loc la Studiourile Media Pro din Buftea, nu este una pretenţioasă. Sarmalele cu mămăliguţă şi smântână, friptură asezonată cu murături se vor găsi pe mesele nuntaşilor, căci ce nuntă românească s-a pomenit fără de sarma?! Iar la acest meniu, ce muzică ar fi mai potrivită decât cea a lui Mihai Mărgineanu, căci artistul este cel care, alături de Holograf, va întreţine atmosfera.“Meniul va fi unul tradiţional, cu mici diferenţe la aperitiv, unde vor avea mai multe specialităţi, cum ar fi ficat de gâscă. Teo a vrut neapărat sarmale, din acest motiv s-a ales meniul tradiţional românesc. Cât despre cei care vor cânta la nunta finilor noştri vă pot spune că sunt surprize pregătite de firma mea de evenimente”, a declarat, pentru Click!, Claudia Dediu,  soţia chitaristului de la Holograf, Romeo Dediu.
O altă surpriză este şi momentul dinaintea tortului, când invitaţii vor gusta din purceluşii la proţap.
Deşi iniţial Teo anunţa că numărul invitaţilor se apropie vertiginos de 300, meniurile sunt doar pentru 150 de persoane, astfel că, pe 2 iunie vor chefui doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi.
Teo a dezvăluit, în urmă cu două luni, că se va căsători cu Iosef Constantin, un fost jucător de rugby stabilit în Franţa.
Mai multe detalii pe www.cancan.ro, www.click.ro
‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Reese Witherspoon n-ar accepta să joace nud, doar că a făcut-o

realitatea

Reese Witherspoon are un nou iubit

realitatea

MUST SEE: Salonic

realitatea

Concurentele Miss Earth 2008 în bikini, pentru natură

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Femeia cu cele mai mari şolduri din lume!

1 comentariu

Scrie un comentariu