Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Alain Delon se însoară la 77 de ani?

“Vreau să mai iubesc o dată înainte să mor!” Spunea recent Alain Delon şi toată lumea se întreba pe cine a pus ochii legendarul actor, de 77 de ani, care a precizat că se gândeşte deja la o femeie.

Nimeni nu s-a aşteptat că aleasa sa este manechinul olandez Rosalie Van Breeman (47 de ani), care i-a fost parteneră de viaţă între anii 1987-2002. Cine s-a putut gândi că se iubesc din nou ca în prima zi, după ce, în martie, fiul lor, Alain-Fabien (18 ani), a dezvăluit că Delon o bătea pe Rosalie, ba chiar i-ar fi rupt 8 coaste şi nasul de două ori în timpul relaţiei lor care a durat 11 ani.

Cei doi s-au cunoscut în timpul turnării unui videoclip pentru cântecul “Comme au cinéma”. S-au iubit nebuneşte şi au adus pe lume doi copii, pe Anouschka (22 de ani) şi Alain-Fabien. Când s-au despărţit, presa nu a putut să afle cauzele separării. Abia recent, când fiul lor a dezvăluit că starul era violent în familie, s-a presupus că acesta ar fi fost motivul despărţirii.

Iată că acum Alain Delon şi Rosalie Van Breeman s-au împăcat şi au mers împreună în vacanţă pe insula Sylt din Germania pentru a serba aniversarea ei.

ARTICOLE SIMILARE

Să ai un animal de companie, un „job” de acasă și să pictezi sunt căile spre fericire

Andreea Damian

Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020

Andreea Damian

CE si CAT o costa pe ANTONIA divortul de sotul ei – pretul libertatii

Ce trebuie sa iei în calcul atunci când achiziționezi o combină agricolă? (P)

Tabu Tabu

Britney Spears, DIFERENŢA dintre realitate şi Photoshop. Cum arată, de fapt, în ultimul videoclip

A bea sau a nu bea. Apă.

realitatea

Scrie un comentariu