Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Oana Roman vorbeste despre greutatea ei: “Totul este psihic, vine de la cap”

Oana Roman a marturisit ca problemele ei de greutate sunt de natura psihica. Fosta vedeta Kanal D a marturisit ca din cauza Revolutiei si a problemelor pe care le-a avut tata ei ea a intrat in depresie si are dereglari hormonale.

“Toti oamenii care au incercat sa ma umileasca, si-au facut pacat mare la Dumnezeu pentru ca nu s-au gandit ce se ascunde in spatele kg mele. Au facut o campanie de denigrare a mea. Eu am realizat ca nu am explicat niciodata de ce am luat kilograme in plus, nimeni nu m-a intrebat. S-a creat o idee ca mananc mult si punct.

Nimeni nu s-a gandit care e cauza. Unii mananca mult, nu e cazul meu. Totul s-a intamplat la 13 ani, faceam sport si ieseam la joaca. Peste noapte, a venit Revolutia si viata mea s-a schimbat peste noapte. Au venit unii si au tras cu mitraliere. Intr-o singura noapte am fost mutati fortat din casa in alta parte. Am trait in teroare. Un aghiotant ne supraveghea constant 24/24 in casa, cu mitraliera. Este cumplit, nu mai aveam radacini, prieteni, nimic.

Am fost nevoita sa renunt la sport. S-a instalat si o depresie grava, profunda. Eu nu am stiut cum sa o tratez, tata era plecat cu zilele, mama era ingrozita. La scoala eram injurata, au fost traume infernale. Ele au declansat o depresie grava care la randul ei a creat un dezechilibru hormonal. Nici pana azi medicii nu mi-au gasit leac. Eu nu sunt un om care mananca mult si s-a ingrasat. Eu cred ca Adelina mananca mai mult decat mine. Totul este psihic, vine de la cap si de la problemele acelea (n.r. Revolutia). Eu nu au reusit sa trec peste ele.

Analizele mele sunt ok, nu am probleme cu nimic, nici cu colesterolul. Am avut perioade in care am tinut diete si am slabit. In psihicul meu insa, nu exista liniste. Am o viata tumultoasa si care nu a fost draguta cu mine”, a spus Oana Roman pentru WOWbiz.

ARTICOLE SIMILARE

O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

DECIZIA UNEI VEDETE DE LA NOI! “A SOSIT MOMENTUL SĂ-MI IAU LA REVEDERE… MĂ VOI IZOLA O PERIOADĂ!”

Retete de vara – Pui cu porumb si ardei

realitatea

Cum arată soţia şi fiicele lui Corneliu Vadim Tudor!

Bijuteriile au efect sedative

realitatea

Circulația pe Transfăgărășan, redeschisă. Recomandările CNAIR

Andreea Damian

Scrie un comentariu