Home > Lifestyle > O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

Prezentatoarea ProTV de la Chisinau, Angela Gonta, paraseste pupitirul stirilor si se marita cu fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat.

Angela Gonta a anuntat ca in curand se va casatori cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese, colega noastra a decis sa renunte la functia de prezentator al Stirilor PRO TV Chisinau. “Este decizia mea personala”, a spus vedeta, scrie Perfecte.md.

“Dragi prieteni, Sunt momente in viata cand trebuie sa iei o decizie si sa mergi inainte. Astazi vreau sa impartasesc cu voi o veste fericita: impreuna cu Angela Gonta am decis sa anuntam publicul larg despre casatoria noastra. Sunt fericit ca in aceasta decizie importanta am sustinerea copiilor, familiei si a prietenilor. inteleg foarte bine interesul pe care il va starni acest eveniment, insa venim cu rugamintea de a ne fi respectata intimitatea acestui pas atat de important din viata noastra. Pentru o informare cat mai corecta despre acest moment important, atat pentru noi cat şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispozitia presei, cat de rapid posibil, fotografii si informatii legate de acest eveniment. Cu multumiri, Vlad Filat”, a scris si fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Articole asemanatoare
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Loading...

Comenteaza acest articol

O prezentatoare a Stirilor ProTV se marita cu un fost premier!

by   1 min
0